ledningsjobb.se

Jula Sverige har idag 54 varuhus. Vi är stolta över att vi fortsätter expandera och söker nu dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Till Julas varuhus i Kungälv söker vi nu en ställföreträdande Varuhuschef. 

 

 

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Det här gör man som ställföreträdande Varuhuschef

Du ingår i varuhusets ledningsgrupp tillsammans med Varuhuschefen och Gruppledarna. Som ställföreträdande Varuhuschef är du tillsammans med Varuhuschefen ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Du och övriga ledningsgruppen ansvarar för att skapa rätt förutsättningar för medarbetarna att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål.

 

Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor, kassaarbete samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner. När Varuhuschefen inte är på plats företräder du Jula som arbetsgivare och har det yttersta ansvaret för personal, varuhusdrift och resultat. 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har ledaregenskaper utifrån ett situationsanpassat ledarskap. Du har en motsvarande ledarroll inom detaljhandeln där personal- och resultatansvar är en del av dina dagliga uppgifter. Det är meriterande om du har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment.

Det här är du som ledare och person

Du brinner för försäljning och att ge våra kunder god service. Du har en god förmåga att prioritera, delegera arbete och hantera förändringar. Du är också strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering Kungälv. Som ställföreträdande Varuhuschef arbetar man dagtid, kvällar och helger. Vi erbjuder dig kul och utvecklande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder! 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 12 april 2020. Frågor om tjänsten besvaras av Varuhuschef Emilio Davidsson-Rios via mail: emilio.davidsson-rios@jula.se

Ställföreträdande Varuhuschef, Kungälv

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb