ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stationschef till Europcar Kiruna

Företag Norrlands Bil
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-21

Ansök nu

Stationschef till Europcar Kiruna

Vi söker nu en stationschef till Europcar i Kiruna. Är du intresserad av ledarskap men inte än fått chansen att jobba i en roll som ledare? För denna roll väger personlig lämplighet tyngre än tidigare erfarenhet. Vi värdesätter mer vad du vill och vem du är. Har du rätt inställning – så kan vi lära dig resten! Du kommer att genomgå löpande chefsutbildningar och ingår i en grupp tillsammans med samtliga stationschefer som har månadsvisa möten där ni stöttar varandra och utbyter erfarenheter.

Om tjänsten 
Som stationschef har du ett övergripande ansvar för planering och drift av stationen. Du har personal-, uppföljnings-, budget- och resultatansvar och arbetar med säkerställandet av en god arbetsmiljö. Mycket fokus kommer att ligga på ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet. 

Rollen som Stationschef är operativ, det innebär att du utöver dina arbetsuppgifter som ledare, bidrar till det dagliga arbetet genom att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl.a. att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. I tjänsten ingår både administrativa uppgifter, hantering av joursamtal samt tvättning och leverans av fordon vilket gör arbetsdagarna mycket varierande och du får träffa både kunder och interna kontakter. 

Du kommer att ingå i ett trevligt team med 3 andra kollegor inom Europcar men också ha totalt ca 25 kollegor inom sälj och verkstad på samma arbetsplats. Norrlands Bil är en trygg, kollektivavtalsbunden, arbetsgivare med framåtanda som ger goda utvecklingsmöjligheter och en rad uppskattade personalförmåner som personalrabatter, friskvårdsbidrag, hobbykvällar etc. 

Vem är du?

Då arbetet sker i nära samarbete med din personal ser vi att du har lätt för att kommunicera och skapa förtroende genom ditt ledarskap och coachande förhållningssätt. Du är prestigelös och leder med goda exempel. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda. Vidare har du god administrativ förmåga, god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om du behöver flytta till Kiruna från annan ort försöker vi såklart hjälpa till med att hitta boende. 

B-körkort är ett krav. 

För frågor kontakta Mattias Taavola 0920-242915

Sista ansökningsdag: 2022-10-21 

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser framemot att höra från dig! 

Om oss

Europcar är en del av Norrlands Bil. Koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av fyra bolag; personbilar, tunga fordon, service samt mobiltet och finans. Europcar är ett eget verksamhetsområde inom personbilsbolaget och här värnar vi extra mycket om samarbete mellan stationerna vilket skapar en god sammanhållning, avstånden till trots. Vill du vara en del av gemenskapen? Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se

Om Kiruna

Kiruna är unikt. Följer du vår breddgrad 67° nord runt jorden kommer du upptäcka att den rör sig genom obebodd vildmark på stora delar av klotet. Kiruna ligger alltså rätt extraordinärt till geografiskt sett. Här - 20 mil norr om polcirkeln - får du uppleva kontraster från norrsken till midnattssol, Sveriges högsta berg och världens största underjordiska järnmalmsgruva, uråldrig samisk kultur och en pågående stadsomvandling. 

Välkommen till Kiruna för att dela vår vardag. Långt ifrån det vardagliga.

Dela detta jobb

Stationschef till Europcar Kiruna

Norrlands Bil