ledningsjobb.se

logga

Stedsans in the woods söker personal

Företag NOFT
Ort
Utgår

2021-03-12

Ansök nu

Stedsans in the woods söker personal

Stedsans söker fler medarbetare

Stedsans in the Woods är en natur-resort med restaurang, stugor och egen ’no-harm-farm’ i en skog i södra Halland. Stedsans betyder ’lokalsinne’ på danska – vår översättning på fransmännens terroir. Vi som jobbar här tror på att reell hållbarhet är en möjlighet – både när det gäller sättet vi jobbar på och den upplevelse vi ger våra gäster. All mat görs över öppen eld i vår restaurang som är ’off-the-grid’ – på råvaror från våra egna trädgårdar.

Stedsans in the Woods är grundat av paret Flemming Hansen och Mette Helbæk, som i Danmark har jobbat med och skrivit böcker om lokal mat, hållbarhet och sundhet i 20 år.

Vi behöver fler personer som vill vara med och skapa en magisk upplevelse för våra gäster i ett underbart team av passionerade människor som vill skapa en bättre värld tillsammans – långt ute i skogen. Läs mer på www.stedsans.org

VEM VI SÖKER

För att trivas hos oss värdesätter du alla naturens element och är lagom fysiskt stark och i god form (eller beredd på att bli det). Vi jobbar utomhus hela dagen både på varma sommardagar och sensommardagar med tillhörande vind, regn och kyla – vår restaurang och alla andra gästvänliga funktioner är i skogen och vid sjön.

Vår vision är att statuera ett exempel på hur vi skapar en bättre värld – och inget mindre! Du skall hålla med om att detta är viktigt och något som engagerar dig, för att passa in i vårt team. För att bidra till detta är det viktigt att du vågar tänka annorlunda och ständigt utmanar dig själv att bli bättre och få mer kunskap om vad människor behöver för att må bra.

Vi är ett litet arbetsteam som vid behov hjälps åt över arbetsområdena. Du behöver därför vara flexibel och teamorienterad. Vi fokuserar på hög energi, god stämning och gott samarbete - vilket vi förväntar oss att du bidrar till.

Din personliga lämplighet är otroligt viktig för oss. Du ska ha ett genuint intresse för människor, mat, service samt ha ett positivt mindset och helst också ett leende som smittar.

OM VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Inför säsongen 2021 som startar i maj söker vi kollegor till följande roller:

  • Restaurangchef

  • Kock

  • Frukostkock

  • Köksassistent

I rollen som restaurangchef innehar du en nyckelfunktion. Du har en unik kombination av stor kunskap och erfarenhet samt en genuin glädje för servicearbete och förmedlar fantastisk personlig service. Du ska ha intresse för och kunskap om naturvin inte minst i kombination med mat. Du kommer också att ta hand om våra medicin- växt-baserade alkoholfria drycker, så ett visst intresse för att lära om örter och naturens helande kraft är ett absolut plus. 

Som kock på Stedsans kommer du att jobba tätt med trädgårdspersonal och övriga köksteamet i att göra mat på ett helt annat sätt än på någon annan restaurang, och ska därför vara öppen för förändring och vara snabblärd. Vitalitet är ett nyckelord i köket, därför görs all mat á la minute, vilket ibland kräver is i magen och en bra känsla för timing. Du har erfarenhet av att arbete i ett kök, är snabb, stresstålig och glad.

Som frukostkock kommer du att ha mycket kontakt med gästerna, så det är viktigt att du tycker om att ge bra service. Du ska vara öppen för att lära dig göra mat över eld, vara snabb, stresstålig och behöver ha ett par års erfarenhet från restaurangbranschen så att du är van vid det snabba tempot som råder. Utbildning är inte ett måste. 

Köksassistent vi söker är en ung person som inte är rädd att arbeta med allt som ska göras på en arbetsplats som befinner sig i ständig utveckling. Du kommer att stödja köksteamet med skörd, disk, städning, sopsortering och annat – och tillsammans med vår housekeeping manager ser du till att vår resort upplevs som välvårdad. Du kommer få en rolig och inspirerande arbetsplats, där du får möjlighet att lära dig massor om hållbarhet, service och mat. Körkort är ett krav för tjänsten. 

Läs mer om respektive tjänst på www.stedsans.org/job

VAD VI ERBJUDER

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en miljö som präglas av natur, högt tempo och en vision om att skapa en bättre värld tillsammans. Du kommer att kunna vara med och forma ett projekt som är banbrytande inom hållbar mat- och naturupplevelse.

Arbetsdagarna kan ibland bli långa och fortskrida till sent på kvällarna – i gengäld arbetar vi fram ett hållbart arbetsschema för att säkerställa trivsel och välmående hos våra medarbetare.

Du erbjuds en betydelsefull roll i ett företag i ständig utveckling och en arbetsmiljö som präglas av teamkänsla och visionen om att erbjuda våra kunder exceptionell service och en upplevelse som skapar minnen för livet. Vid behov kan vi hjälpa till att hitta boende i området.

ANSÖKAN

Vill du bli vår nya kollega och en del av Stedsans familjen?

Märk din ansökan med tjänsten du är intresserad av. Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen så ansökan redan idag! 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Stedsans in the woods söker personal

NOFT