ledningsjobb.se

Supply Chain Manager till Geia Food

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Supply Chain Manager till Geia Food

Vi söker Geia Foods nästa Supply Chain Manager som med hjälp av sina ledaregenskaper vill driva och leda det operativa arbetet i ett härligt team! Välkommen till ett företag som osar entreprenörskap där du har stort inflytande över att utveckla ditt ansvarsområde – endast du sätter gränserna!

Om tjänsten
Geia Food är specialiserat på att utveckla och sälja livsmedel till den skandinaviska detaljhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Företagets uppgift är att säkerställa bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser i tätt samarbete med livsmedelsproducenter runt om i Europa och Asien.

Geia Food är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 115 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige och Finland med en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Då Geia Food befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på fler medarbetare till kontoret i Karlstad. En av dessa spännande roller som vi nu ska ersätta är en Supply Chain Manager som kommer att arbeta operativt och leda teamet.

Arbetsuppgifter
Som Supply Chain Manager ansvarar du för leveranskedjan med fokus på drift, optimering och utveckling av en effektiv försörjningskedja med livsmedel från hela världen till Sverige. Du leder det operativa och strategiska arbetet där gruppen består av 4 medarbetare. Du kommer även att ingå i den svenska ledningsgruppen och även ha kollegor med motsvarande roll i Danmark och Norge, där gemensamma projekt och arbete för att skapa synergier mellan länderna är en del av vardagen.

Du kommer till exempel att:

 • Ha daglig dialog med lager, transportörer, leverantörer och kunder för att säkerställa en effektiv process

 • Arbeta med ett problemlösande sinne för att leva upp till kundernas förväntan och krav på dess leveranser

 • Säkerställa ett gott samarbete mellan de interna avdelningarna

 • Arbeta i en dynamisk vardag där förändringar och högt tempo är en motivationsfaktor

Tjänsten passar dig som med din kompetens och dina idéer vill utvecklas i ett företag i stark tillväxt. Arbetet präglas av ett högt tempo där flera projekt löper samtidigt där du motiveras av denna miljö i kombination av tät kundkontakt! Detta är något som motiverar dig då det höga tempot är just det du är ute efter!

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning där en fortsättningsutbildning inom Supply Chain är meriterande. Det är även meriterande om du arbetat inom livsmedel eller detaljhandel. Vi ser även att du har ett systemintresse och ett intresse inom IT då detta är en stor del av arbetet. Som Supply Chain Manager i Geia Food Sverige är du en del av den dagliga driften med kundens upplevelse i centrum.

Specifika krav:

 • Erfarenhet och god vana vid kundkontakt

 • Erfarenhet av import och export

 • God IT- och systemkunskap, önskvärt inom affärssystemet Navision

 • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken

 • B-körkort då vissa resor förekommer inom organisationen.

 • Erfarenhet av personalansvar och ledning

Som person är du:

 • Resultatinriktad

 • Initiativtagande

 • Problemlösande

 • Självgående

 • Ödmjuk och lyhörd

Övrig information
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Geia. Vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Dela detta jobb

Supply Chain Manager till Geia Food

Academic Work