ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SVPH söker engagerad chef för fastighetsavdelningen

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

SVPH söker engagerad chef för fastighetsavdelningen

Chef för fastighetsavdelningen


Stiftelsen SVPH erbjuder seniorboende i Bromma och Fredhäll samt vård-och omsorgsboende i Bromma. Vår vision är att ge ett aktivt och glädjerikt seniorboende för våra gäster. Vi har närmare 650 hyreslägenheter fördelade på tre anläggningar för hyresgäster som fyllt 55 år och uppskattar bekvämlighet med extra livskvalitet samt 67 platser i vård- och omsorgsboende. Vid SVPH arbetar totalt cirka 350 personer som tillsvidare - och visstidsanställda.


SVPH söker engagerad chef för fastighetsavdelningen

Vill du vara med och göra nytta på riktigt? Stiftelsen Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux (SVPH) söker nu en engagerad chef för fastighetsavdelningen som tillsammans med ett stabilt team vill utveckla verksamheten. Du kommer få ett stimulerande professionellt arbete som chef/ledare där du också ingår i SVPH:s ledningsgrupp med stort ansvar och utvecklingsmöjligheter.

SVPH arbetar med att skapa livskvalitet, trygghet och en aktiv livsstil för sina boende. Allt överskott inom stiftelsen stannar i verksamheten, vilket gagnar kvaliteten såväl som kontinuiteten. 

Om tjänsten

Som fastighetschef på SVPH leder du arbetet på fastighetsavdelningen. Du ansvarar för fastigheternas ekonomi, dagliga drift och skötsel samt dess långsiktiga underhåll. I rollen ingår också projekt rörande fastighetsutveckling som t.ex. rot-, om- tillbyggnadsprojekt. Fastighetsavdelningen ansvarar även för larmsystem samt telefoni och den IT-kompetens som krävs för detta. Organisationen ska framöver upphandla och implementera ett fastighetssystem för teknisk och ekonomisk förvaltning, vilket du som fastighetschef kommer vara delaktig i. 

Rapportering sker till vd och du ingår i Stiftelsens ledningsgrupp. Avdelningen har f.n. tolv medarbetare och SVPH äger och förvaltar samtliga fastigheter. De fyra anläggningarna är belägna i Nockeby samt Fredhäll/Kungsholmen. Byggnaderna är väl underhållna, har en total area om ca 66 000 kvm innehållande ca 650 lägenheter.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är bygg- eller driftingenjör, eller har motsvarande kompetens.

  • God erfarenhet och hög kompetens inom drift och underhåll inklusive IT kompetens.

  • Viss erfarenhet och stort intresse av chefs-, och ledarskap.

  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift.

  • Goda kunskaper i MS Office paket, Word, Excel, PPT.

  • Erfarenhet av budget med uppföljning och rapportering.

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:

  • Erfarenhet av att arbeta som platschef vid byggnationer.

  • Kunskap inom entreprenadupphandling samt uppföljning av utfört arbete för att säkerställa hög kvalitet.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll, gärna från verksamheter där fastigheterna är till för att stötta annan kärnverksamhet som t.ex. vård- eller omsorgsboende. Du är van att ta ansvar för dina egna, men också gruppens, mål och förväntningar.

Intresse och erfarenhet av chefs-, och ledarskap samt självständighet och ett utpräglat servicetänkande är viktiga egenskaper. Du är strukturerad och van att förbättra, utveckla och implementera nya arbetssätt och processer. Som person besitter du hög kommunikativ kompetens och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer genom ett prestigelöst sätt och du trivs med att arbeta nära våra hyresgäster, kollegor och leverantörer både i team och självständigt.

Organisationen arbetar kontinuerligt med digitalisering och precis som SVPH ser du också möjligheter vad gäller ny teknik.

Vad SVPH erbjuder dig

SVPH erbjud­er ett omväxlande arbete där man hjälper varandra för sina boendes bästa. Här får du också en arbets­plats där man värnar om medarbetarnas trivsel och välmående.

Tillgång till pool och gym på arbetsplatsen samt generös friskvård. Det finns även möjlighet att hyra personalbostad i Stockholms innerstad. 

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som chef för fastighetsavdelningen passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar SVPH med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Clavering på malin.clavering@fasticon.se.

Urval sker löpande så tjänsten så sök tjänsten snarast!

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

Dela detta jobb

SVPH söker engagerad chef för fastighetsavdelningen

Fasticon AB