ledningsjobb.se

logga

Team Manager 3PC hos Sileo Kapital AB

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Team Manager 3PC hos Sileo Kapital AB

Nu söker vi på Sileo en värderingsdriven Team Manager för Legalis Inkasso. Tillsammans med vårt kunniga team driver du utvecklingen av affären framåt. Vill du jobba på ett bolag med höga ambitioner, stora möjligheter att påverka och bidra till en hållbar utveckling, så är det dig vi söker!

Om Sileo Kapital

Sileo Kapital ingår i den norska börsnoterade koncernen B2Holding ASA som har verksamhet i 22 europeiska länder. Vi är ett kredithanteringsbolag som med fullt ägaransvar köper förfallna fordringar mot främst fysiska personer. Under varumärket Legalis Inkasso bedriver vi inkassoverksamhet för externa klienters räkning och hanterar våra samägda portföljer.

Trots att vi är ett relativt ungt bolag så har vi växt kraftigt de senaste åren och är en välrenommerad aktör på marknaden. Med fokus på varje kunds situation är målet att hjälpa kunderna att bli skuldfria. För oss är det viktigt att vara en god kraft i vår bransch och bidra till hållbar utveckling för både samhälle och individ.

Arbetsbeskrivning

Som Team Manager för Legalis kommer du att ha personalansvar för fyra personer. Rollen innebär att aktivt arbeta för att skapa en positiv laganda i teamet där du på ett coachande sätt inkluderar, målsätter och utvecklar dina anställda i det dagliga arbetet. Till viss del kommer du även vara operativ men tyngdpunkten ligger i att utveckla affärsområdet såväl operativt som strategiskt.

I rollen ingår budgetansvar för avdelningen samt att analysera hur affären kan växa på ett sunt och långsiktigt sätt. Du kommer ingå i Operations Ledningsgrupp och ha ett nära samarbete med övriga team inom Operations samt vår säljavdelning gällande erbjudandet till både klient och kund.

Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning om 6 månader.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från inkassobranschen och som är riktigt duktig på hantverket. Du jobbar i dag på ett kredithanteringsföretag eller motsvarande, har vana av att arbeta med konsumentfodringar och har en genuin omtanke för kunden. Du har ett ekonomiskt intresse och har du utbildning inom ekonomi eller finans är det bra men inget krav. Vi jobbar i systemet Nova, är du kunnig inom det ser vi det som meriterande.

Vi ser att du är en affärsmässig person som vill addera ett värde, utmana och våga tänka nytt när det kommer till att driva affären framåt. Du behöver inte ha jobbat som ledare innan, mer ser det som ditt nästa naturliga steg. Viktigast är att du har ett genuint intresse av människor och trivs med att leda andra mot mål, resultat och vision. Du trivs i en samarbetande roll med många kontaktytor både internt och externt. Du gillar utmanande kunddialoger där du är experten och den som gärna tar stafettpinnen.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är proaktivitet, hjälpsamhet och empati. Vi tycker också att det är viktigt att du har en god självkännedom och en integritet som gör att du kan stå upp för dina personliga värderingar såväl som koncernens värderingar.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?

På Sileo har vi skapat en bolagskultur som präglas av prestigelöshet, korta beslutsvägar och en vilja att ständigt förbättra och utvecklas. Vi bidrar alltid utifrån vår bästa förmåga och uppmuntrar och inspirerar varandra. På vårt fina kontor vid Lilla Bommen i Göteborg är vi idag totalt cirka 70 medarbetare. Du blir en del av ett ambitiöst och kompetent gäng som har roligt tillsammans. På Sileo sätter vi vår organisation & kultur i fokus och är måna om att skapa en riktigt bra och utvecklande arbetsmiljö.

Du kommer in i en spännande fas då vi nu är i ett läge där vi förädlar och förbättrar. För rätt person finns därför stora möjligheter att växa med bolaget.

Start
Vi ser helst en start under hösten, men är flexibla och lyssnar gärna in på dina förutsättningar.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sileo Kapital med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via frida.garding.lindstrand@jurek.se eller 0707648640.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Dela detta jobb

logga
Team Manager 3PC hos Sileo Kapital AB

Jurek