ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Som en del av R&D på Östbergs kommer du att leda våra konstruktörer och styr/reglerare för att optimera våra produkters utveckling samt tillse att de motsvarar företagets krav och förväntningar vad det gäller teknik, konstruktion och funktion.
Du kommer arbeta både strategiskt och praktiskt tillsammans med ditt team på fyra personer som du också har personalansvar för.

Som Design Manager rapporterar du till vår R&D Manager och samarbetar tätt med övriga funktioner som produktion, lab och marknad.

Tjänsten är tillsvidare och heltid med placeringsort Avesta.

Kvalifikationer och profil

Vi tror att du har ingenjörsutbildning eller flerårig relevant erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du behöver ha goda kunskaper i något 3D-CAD och PDM system samt erfarenhet av att konstruera och producera tillverkningsritningar, vi använder Inventor och Vault.
Då vi mestadels konstruerar i tunnplåt så ser vi gärna att du har kunskap och erfarenhet av plåt- och stålkonstruktioner.
Kanske har du också kompetens inom ventilation, värmepumps- och kylteknik. Meriterande är också om du har kunskap om CE-märkning och övriga vanligt förekommande standarder inom konstruktion.

På R&D avdelningen arbetar man också med produktutveckling och prototypframtagning och vi ser att du har ett intresse kring det. Här är man med och bidrar till tekniska lösningar och utveckling av nya produkter efter marknadsbehov och föreslå förbättringar med hjälp av ny teknik och förändringar i produktionen för att bidra till vår fortsatta utveckling.

Du kanske är chef eller teamledare idag, eller så är du redo att ta det steget nu. Oavsett så är det dina ledaregenskaper som kommer avgöra om du trivs och lyckas i rollen. Vi önskar en relationsbyggande person som gillar problemlösning, struktur och ordning. En som har samarbete, lagkänsla och kommunikation som ledord och har en coachande stil. Du gillar att nå resultat tillsammans med andra och firar det gärna!

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Östberg med Lundin & Boström. Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor, 
070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig och kan komma att hantera ansökningar löpande så ansök så snart som möjligt, men senast 5 december 2022.

logo

Team Manager- konstruktion till Östberg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Dela detta jobb