ledningsjobb.se

Teamleader innesälj & e-handel, Malmö

Ort
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Teamleader innesälj & e-handel, Malmö

Har du en bakgrund inom marknad och försäljning och är redo för en ny utmaning? Lantmännen Maskin söker nu en Teamleader innesälj & e-handel till vår avdelning Servicemarknad där du i denna roll utgör en central funktion för att hålla samman och följa upp funktionerna innesälj och e-handel.

Det här kommer du att göra:

Som Teamleader innesälj & e-handel kommer du att ha ett sammanhållande ansvar för dels vår innesäljfunktion samt vår e-handelslösning, dess funktion, innehåll och dagliga drift. Du kommer att driva utvecklingen inom dessa områden och löpande göra analys och uppföljning av KPI:er. I denna roll kommer du ha många kontaktytor och jobbar nära försäljning, marknadskommunikation och operativ organisation i olika typer av dagliga frågor.

Andra förkommande arbetsuppgifter är:

  • Mäta och analysera aktiviteter på vår hemsida
  • Äga och driva aktivitets- och marknadsplan online och offline
  • Driva masterdata (kravställning) för e-handel mot leverantörer
  • Utveckla och ansvara för PIM-arbete gällande e-handel för reservdelar och tillbehör

Du kommer i denna roll inte att ha något formellt personalansvar och rapporterar till chefen inköp & försäljning, Servicemarknad. Placering är på Lantmännen Maskins huvudkontor i Malmö.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

Vi tror att du förmodligen har ett par års erfarenhet från en liknande roll, möjligen inom detaljhandeln eller fackhandeln. Du bör ha erfarenhet av försäljning och marknad, gärna i en central roll där du har ett analytiskt förhållningssätt i att driva aktiviteter inom en marknadsfunktion. Kanske har du även en högskoleutbildning inom området. Du har givetvis goda kunskaper i MS Office, framförallt Excel och gärna i Google-verktygen.

Övriga egenskaper som värderas högt i denna tjänst:

  • God kommunikativ förmåga
  • Pedagogisk och tydlig
  • Hög servicekänsla
  • God administrativ förmåga
  • Goda kunskaper i system, M3 eller C4 är starkt meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar löpande med urvalsprocessen så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum den 15 april. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Sedin Chef inköp & försäljning Servicemarknad på telnr +46105568828 eller Daniel Zetterling, Affärschef Servicemarknad, på +46105568623.

Kontaktuppgifter

Louise Sedin

Tel: +46 +46105568828

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Dela detta jobb

Teamleader innesälj & e-handel, Malmö

Lantmännen Maskin AB