ledningsjobb.se

TEAMLEADER SÖKES TILL ADEXIA I MALMÖ

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

TEAMLEADER SÖKES TILL ADEXIA I MALMÖ

En enklare, renare & trevligare vardag!
Adexia Service är ett allservicebolag med ett enda mål. Att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt – och till riktigt bra priser.
-Alltid konkurrenskraftiga priser – detta är vi kända för!
-Alltid kunden i fokus
-Alltid Nöjd-Kund-Garanti
-Alltid engagerade, trevliga och erfarna medarbetare

Trivs du med att leda människor och brinner för andras utveckling? Vill du vara en del av ett företag som är i tillväxt och befinner sig på en häftig resa? Är du en person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och trivs i en miljö där det händer mycket? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Teamleader kommer du att motivera och leda dina medarbetare ute på fältet samtidigt som du själv kommer arbeta praktiskt i den dagliga verksamheten och vara den operativa chefens förlängda arm. Du kommer att hålla i utbildningar för medarbetare, upplärning av nyanställda samt vara drivande i deras introduktioner och fortsatta utveckling hos Adexia. Vidare kommer du att arbeta nära din personal hos era kunder för att på bästa sätt kunna identifiera förbättringsmöjligheter och optimera enhetens dagliga verksamhet.

 Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Leda medarbetare ute på fält.
  • Driva kvalitetsarbetet.
  • Vara delaktig i kundbearbetning och säljaktiviteter.
  • Diverse administrativa uppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Adexia söker dig som har erfarenhet ifrån städbranschen sedan tidigare samt har haft en ledande roll. Du behöver trivas med att leda andra och ha en god kommunikationsförmåga, vara serviceinriktad samt handlingskraftig i ditt sätt att arbeta. Du arbetar efter uppsatta mål, är noggrann och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hoppa in och hjälpa till där det behövs. Arbetsplatsen värderar en god gemenskap och i din roll som Teamleder behöver du uppvisa ett gott samarbete och leda med exempel.

Viktigt för tjänsten:

  • Erfarenhet ifrån städbranschen samt ifrån en ledande roll.
  • God kommunikations- och samarbetsförmåga.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Dokumenterad utbildning i området är meriterande.
  • God systemvana.
  • B-körkort.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Teamleader är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Adexia på deras kontor i Malmö. Teamet består av cirka 15 medarbetare och på kontoret i Stockholm finns ca 10 medarbetare. Arbetstiderna är främst 07.30-16.30 och förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Julia Arnqvist Collijn på via 0738-617273 eller julia.a.collijn@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

TEAMLEADER SÖKES TILL ADEXIA I MALMÖ

Eterni Sweden AB