ledningsjobb.se

Teamledare EL – Vattenfall Vattenkraft

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

Teamledare EL – Vattenfall Vattenkraft

Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och 400 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Vår produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i vår produktion behöver vi ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. Du blir en viktig del i det arbetet!

Vi söker nu en teamledare (el) till vår underhållsgrupp i Göta älv. Kom och utveckla din klimatsmarta karriär tillsammans med oss!Vårt team ingår i enhet Underhåll, avdelning Operativt Underhåll och grupp Göta älv. I gruppen arbetar elektriker, mekaniker, underhållsingenjörer, chef och teamledare. Vi är 13 personer och utgår från Trollhättan. Vi arbetar med förebyggande och avhjälpande (mekaniskt och elektriskt) underhåll vid Vattenfall Vattenkrafts produktionsanläggningar längs Göta älv, vi kan vid behov även arbeta vid andra älvars anläggningar. Som teamledare kommer du att ansvara för
>> Arbetsledning och resursplanering

>> Planera och följa upp teamets arbetsuppgifter

>> Systematiskt arbetsmiljöarbete

>> Samordna och ansvara för att rutiner och riktlinjer följs

>> Budgetansvar för tilldelade arbetsordrar

>> Avvikelserapportering och orderhantering.

Om dig
Du har en gymnasial, eller eftergymnasial utbildning inom exempelvis el, elkraft eller styr och reglerteknik.

Du har ett brett tekniskt intresse och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en ledande roll och att du har bra förståelse för hur vattenkraftanläggningar fungerar. Som kollega är du positiv, initiativtagande och motiverad av att ta ansvar i en samordnande roll. Du inger förtroende, är strukturerad och har god planeringsförmåga. Arbetet kräver IT-vana. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP/R3 och viktigt att du behärskar Word och Excel. Du talar och skriver svenska och engelska. B-körkort är ett måste då resor ingår i tjänsten. 

Placeringsort
Trollhättan 

Ansökan
Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 23 augusti, 2021. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten, kontakta gruppchef Patrik Andersson. Fackliga representanter är Anneli Jönsson Ledarna, Mikael Busk Unionen, Magnus Nilsson Akademikerna och Anders Karlström SEKO. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. 

Vi ser fram emot din ansökan! 
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Location: Trollhättan

Dela detta jobb

Teamledare EL – Vattenfall Vattenkraft

Vattenfall AB