ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Värnamo är en tillväxtkommun mitt i det kreativa hjärtat av Småland. Som en av 2800 medarbetare är du med och utvecklar Värnamo kommun, förverkligar drömmar, skapar, upplever, är delaktig och tar ansvar. Vår vision är: ”Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035”.

Mer om oss på www.värnamo.se

Teamledare till vård och rehab, HSL - Värnamo kommun. 

Värnamo skall vara en trygg kommun att växa och åldras i. Allt fler lever längre och antalet äldre blir fler, vilket ställer krav på en fungerande välfärd. En av våra viktigaste uppgifter framöver är att fortsätta utveckla hälso-sjukvården och omsorgen i kommunen genom att leda, utveckla, och säkerställa god kvalitet av innovativ omsorg och vård.

Uppdraget

Som teamledare inom vård och rehab (HSL - Hälsa och Sjukvårdslagen) så kommer du att leda och fördela arbetet på uppdrag av din enhetschef, och inom tilldelade områden ha ett ansvar för två av tre delar gällande ekonomi, verksamhet och personal i nära samarbete med enhetschef. I vårt uppdrag arbetar vi övergripande med de frågor som rör kommunal hälso- och sjukvård. Vi arbetar huvudsakligen med legitimerade sjuksköterskor och distriktsköterskor och undersköterskor inom hemsjukvård, avancerad hemsjukvård, funktionshinderomsorg samt särskilt boende som ansvarar för att våra medborgare får god, säker och trygg vård varje dag. I vår organisation har vi även psykiatrisamordnare och demenssamordnare för att kunna bidra till det förebyggande arbetet i vår kommun.

Du kommer ersätta enhetschefen vid dennes frånvaro vilket innebär att du kommer ha linjechefsansvar vid dessa tillfällen. Tjänstetiteln kan komma att bytas till biträdande enhetschef under senare delen av våren.

Kompetens

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot vård och omsorg eller hälso- och sjukvård, ledarskapsutbildning eller alternativ utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av att leda förändringsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du har ett tydligt och ödmjukt ledarskap och är intresserad av att arbeta som närvarande chef med ansvar för att utveckla verksamheten och dess medarbetare, på uppdrag av enhetschef. Vi ser gärna att du är prestigelös, flexibel och utfår från medborgarens behov och gillar att arbetsuppgifterna kommer att vara varierande. Vidare ser vi gärna att du har ordningssinne och förmåga att hålla dig uppdaterad inom relevanta områden.

Enligt vår värdegrund behöver du kunna:

- Sätta behov och intresse hos den vi är till för i centrum.

- Ta ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten och dig själv.

- Samverka över gränser och ta tillvara varandras kompetenser.

- Verka för arbetsglädje, kunna sätta in sitt arbete i ett större sammanhang, trivas och känna yrkesstolthet.

Som Teamledare i Värnamo kommun skapar du motivation och engagemang för uppdraget hos dina medarbetare. Du kommunicerar mål och skapar delaktighet i arbetet genom att uppmuntra och tillvarata goda idéer, samt utvärdera och följer upp de förändringar som påbörjats. Du är en självklar förebild och en god ambassadör för kommunen. Ditt ledarskap bottnar sig i en djup förståelse för vår värdegrund samt vilka förväntningar vi har på ledarskap i Värnamo kommun.

Du ser sammanhang och tar ansvar för helheten, du tycker dessutom om att samarbeta med andra enheter inom omsorgsförvaltningen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Chefspoolen som ansvarar för denna rekrytering. Frågor besvaras av Anders Langhard, rekryteringskonsult på Chefspoolen på: 

anders.langhard@chefspoolen.se

eller 0704–027740

Sista ansökningsdag: 2022-01-22

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: Heltid

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse samt efter erforderliga beslut.

Övriga upplysningar:Enhetschef Malin Forssmed tfn 0370-37 75 87

Facklig företrädare Vårdförbundet: söks via kontaktcenter tfn 0370-37 70 00

 Urval sker löpande under rekryteringstiden

Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning.

Krav: körkort

Logga

Teamledare Vård och Omsorg

Företag Värnamo Kommun
Ort
Utgår

2022-01-22

Ansök nu

Dela detta jobb