ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Textilgrossisten Hefa AB söker Ekonomichef.

Ort
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Textilgrossisten Hefa AB söker Ekonomichef.

Företagsinformation
Textilgrossisten Hefa AB är resultatet av en sammanslagning mellan Textilgrossisten i Stenungsund AB och Hefa AB. Tillsammans blir vi en komplett leverantör av profilkläder, yrkeskläder och väskor. Vi tillverkar, marknadsför och lagerhåller kläder och väskor under våra varumärken, Cottover®, DAD Sportswear, Derby of Sweden och Graphix. Vi levererar till återförsäljare över hela Skandinavien och Europa, oftast inom 24 timmar. Huvudkontor och lager ligger i Stenungsund på västkusten – ca 5 mil norr om Göteborg.
Vi drivs framåt av ett ständigt förbättringsarbete och nyckeln sitter oftast i att göra saker enkelt. Vi arbetar i största utsträckning med etablerade återförsäljare, såväl som tryckerier och broderier på alla våra marknader. Till oss är man alltid välkommen!
Textilgrossisten Hefa AB är ett dotterbolag i New Wave Group AB (publ).

Tjänstebeskrivning
Som ekonomichef kommer du att ha ett helhetsansvar för ekonomifunktionen hos oss, du rapporterar till VD och koncerncontroller.
Dina ansvarsområden
- Kundreskontra
- Leverantörsreskontra
- Löpande redovisning inklusive moms, skatter och deklarationer
- Upprätta månads, kvartals och årsbokslut samt årsredovisning
- Månadsvis rapportering via koncernens rapporteringssystem efter givna deadlines
- Ekonomistyrning, planering budget och prognos
- Framtagande av diverse rapporter
- Löneadministration/HR-administration
- Rapportering till berörda myndigheter samt kontaktperson gentemot revisorer

Kvalifikationer
Vi tror att du är en duktig redovisningsekonom som tycker om att arbeta med alla förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning, både rutinmässiga och mer kvalificerade. Du kanske har en bakgrund som ekonomiansvarig/chef i ett mindre/medelstort bolag och van vid helheten och kan göra självständiga bokslut. Alternativt har du en bakgrund som redovisningsansvarig/chef och är mogen att ta ett fullt funktionsansvar inom ekonomi. Det är en fördel om du har vana av att arbeta med de frågor rörande redovisning och finansiering som följer med en koncernstruktur, samt att du är van vid lagerredovisning. Som person är du prestigelös, ordningsam och strukturerad samt bra på att samarbeta.
- Relevant utbildning
- Minst 5 års tidigare erfarenhet av bokföringsarbete och löner
- Erfarenhet av affärssystem t.ex. IBS Enterprise
- God kompetens inom Excel
- Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i koncernspråket engelska.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel. 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2021-12-12. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Dela detta jobb

logga
Textilgrossisten Hefa AB söker Ekonomichef.

Premier Service AB