ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Tommy Byggare söker Platschef.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-06

Ansök nu

Tommy Byggare söker Platschef.

 

Om företaget
Tommy Byggare är ett byggbolag med heltäckande service. Huvudinriktningen är kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder och byggservice i Västsverige. Tommy Byggare grundades 1970. Sedan dess har vi utvecklats till ett betydande byggbolag med verksamhet över hela Västsverige. Vi har kontor i Alingsås, Göteborg, Trollhättan, Vårgårda, Herr-ljunga och Lidköping. Tommy Byggare omsätter ca 1 miljard kronor och har omkring 280 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och har en bred erfarenhet av byggprocesser. Du har några års erfarenhet av rollen som platschef inom byggnation både inom nyproduktion och anpassningar och ombyggnationer av fastigheter.

Hos oss värdesätter vi alla och uppmuntrar vår personal till att våga ta initiativ. Vi värdesätter också struktur i vardagen samt god ordning och reda. Att vara drivande och affärsmässig i våra processer och projekt ser vi som naturligt. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare i en positiv och ödmjuk anda.

Vi på Tommy Byggare står med båda fötterna på jorden, vi erbjuder dig en anställning i ett starkt engagerat team där vi verkar för öppenhet och hållbarhet. Här hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel. 0707–858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-06-06. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Dela detta jobb

logga
Tommy Byggare söker Platschef.

Premier Service AB