ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Underhållschef (Sitechef) Quant |Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Underhållschef (Sitechef) Quant |Stockholm

 

 logo

Om du gavs möjligheten att leda en underhållsorganisation i ett bolag där underhållsarbete alltid har högsta prioritet. Om du dessutom fick omge dig av ett nätverk med andra underhållschefer för att diskutera metodik, proaktivitet och strategi. Skulle du ta chansen då?

Quant är en av de ledande, globala aktörerna inom industriellt underhåll med verksamhet i ett flertal industrier. I över 30 år har Quant upprätthållit och förbättrat säkerheten, produktiviteten och utrustningsprestandan för över 400 anläggningar världen över. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Quant har sitt huvudkontor i Stockholm och är en ledande leverantör av professionella industriella underhållstjänster med global närvaro, vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2500 anställda. Till Quant i Stockholm söker vi en underhållschef (benämns inom Quant som sitechef) som vill leda och driva det positiva förändringsarbete som vårt åtagande möjliggör på Exeger.

Din roll som sitechef

I rollen som sitechef blir du ytterst ansvarig för underhållsarbetet inom Exeger. Du leder underhållsavdelningen och arbetar i nära samarbete med sitens övriga organisation. Genom ett stort nätverk av underhållschefer inom Quant får du lära dig vår erkända metodik och du får även den support du behöver för att implementera denna på Exeger. På Quant arbetar vi med modernt och förebyggande underhåll och säkerställer hög tillgänglighet i våra kunders produktionsprocesser. Vi

söker därför en sitechef som arbetar med ständiga förbättringar, har högt kundfokus och arbetar för ett säkert underhållsarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare och möjliggöra deras personliga utveckling och kompetenshöjning
  • Kontinuerligt arbeta med hela fabrikens övergripande tekniska utveckling
  • Driva och implementera strategiska initiativ för att modernisera underhållsarbetet
  • Driva projekt i syftet om att öka effektivitet, kapacitet och säkerhet i fabriken Ansvara för ekonomiska och operativa mätetal för din site
  • Ansvara för samt leda och fördela arbetet utifrån underhållsavtalet
  • Du leder ett team som består av underhållstekniker, elektriker och underhållsingenjör.

Du rapporterar till Operations Manager för Quant Skandinavien och deltar i operativa forum tillsammans med övriga sitechefer. Du får även möjlighet att ingå i Exeger produktionsledning på siten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av underhåll gärna inom tillverkande industri. Du har tidigare varit framgångsrik i ledarrollen och drivit flera förbättringsprojekt. Du har god vana att arbeta i underhållssystem, meriterande är om du tidigare arbetat i Maintmaster/Tekla/API. Vidare har du goda kunskaper i office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsexamen inom relevant riktning, alternativt har arbetserfarenhet som motsvarar utbildningskravet.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. För att vi ska bli en bra matchning behöver du vara en god relationsskapare som alltid sätter kundens behov i fokus där du arbetar för att ständigt överträffa dessa förväntningar. Du har ett starkt ledarskap och söker din egen framgång i andra människor, du är tryggheten i förändringsresor och kan se var värde behöver adderas i din verksamhet. Vidare har du en förmåga att ta initiativ och beslut, samt att prioritera rätt i ett arbete med ständig utveckling och verksamhetsförbättring. Att du i grunden har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet för tjänsten.

Vi förstår att vi kräver mycket men i gengäld utlovas en utvecklande tjänst med oanade utvecklingsmöjligheter.

Om Exeger

Exeger är ett svenskt företag med en unik solcellsteknik som omvandlar all form av ljus till elektrisk energi. Exegers patenterade solcellsmaterial, kallat Powerfoyle, är både tåligt och flexibelt vilket gör att det sömlöst kan integreras i alla produkter som tjänar på att vara självladdande. I vår alltmer uppkopplade och smarta värld behövs en världsrevolutionerande energiteknik som möter behovet av

elektricitet. Vår planets resurser är satt under hård press men med en ny lösning för ren energi, gör Exeger hållbar energi mer tillgänglig för människor runt om i världen. Vår resa påbörjades 2009 och vår vision är att vid år 2030 ha nått ut till 1 miljard människor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en intressant tjänst inom modern underhållsverksamhet, hos oss kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar. För oss är säkerheten av största vikt och vi erbjuder dig förutsättningar att alltid utföra ditt jobb

säkert.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan snarast.

Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig!

Kontaktperson:

Joakim Christoffersson

Project Manager

joakim.christoffersson@quantservice.com

Niklas Henriksson

Tf Sitechef niklas.henriksson@quantservice.co

Dela detta jobb

logga
Underhållschef (Sitechef) Quant |Stockholm

Jefferson Wells