ledningsjobb.se

Underhållsledare – Nyköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-01

Ansök nu

Underhållsledare – Nyköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Nu söker vi en underhållsledare inom felavhjälpning till vår etablering i Nyköping.

Vi har ett stort inflöde av beställningar och söker därför en underhållsledare som kan axla ett spännande och utvecklande arbete.

Rollen är en viktig kugge i en dynamisk verksamhet där ditt arbete medför att eldistributionen säkerställs i samhället. Din arbetsinsats gör skillnad – på riktigt.

Vi erbjuder en intressant tjänst i en bransch i medvind – Välkommen!

Din roll som Underhållsledare

Som underhållsledare inom felavhjälpning 0,4-40kV ansvarar du för planering, utförande och avrapportering av de efterarbeten som krävs efter att den första avhjälpande insatsen är vidtagen. I detta läge har kunderna åter fått ström via en tillfällig lösning såsom via utrullad kabel alternativt via elverk. Ditt arbete är nu att tillse resurser så att felet lokaliseras och via reparation/ombyggnation avhjälpa felet med en permanent lösning. I arbetet ingår inhämtande av erforderliga tillstånd, beställa materiel samt avbrotts- och resursplanering. Du arbetsleder och jobbar nära tekniker vilka du stöttar från kontoret och via din närvaro ute i fält. Slutligen sammanställer och avrapporterar du uppdragen inför fakturering.

Arbetsuppgifter och ansvar

· Ansvarar för att följa instruktioner för kvalitét, arbetsmiljö, säkerhet och yttre miljö. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

· Planering, styrning och kontroll av olika uppdrag med leverans inom utsatt tid.

· Arbetsledning och resursfördelning i nära samarbete med tekniker.

· Beställa material, sköta kontakter med beställare, underentreprenörer, kunder samt myndigheter.

· Uppföljning av dina uppdrag med avseende på säkerhet och genomförande.

· Avrapporterar uppdrag och sammanställer underlag inför fakturering.

Dina kvalifikationer

· Gymnasieutbildning inom el, bygg eller kundorienterad verksamhet.

KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande.

· Inneha en ekonomisk förståelse/erfarenhet med fokus på kostnadseffektivitet samt intäkter.

· Tjänsten kräver god allmän datorvana samt kunskap i Windows Office-program. Meriterande är erfarenhet av ärendehanteringssystemet BÄST samt SAP.

· Talar och skriver svenska obehindrat.

· Administrativ förmåga

· B-körkort är ett krav då fältbesök ingår i tjänsten

· Erfarenhet som projekt- och/eller underhållsledare inom entreprenadbranschen är meriterande.

Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som Underhållsledare är ditt eget driv för att nå uppsatta mål samt att du har intresse för branschen/verksamheten samt viljan till lärande. Stundom är det full fart och det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och samtidigt ha förmågan att kunna vara flexibel.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, både internt och externt, tillsammans är vi starka. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service och hög kvalitet, du agerar alltid affärsmässigt med ett gott entreprenörskap.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Fredrik Österman på tel:0703673244eller har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare; isabella.regardt@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är: Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Nyköping

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 1 oktober 2020.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Läs mer på www.vattenfallservices.seLinkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Underhållsledare – Nyköping

Vattenfall AB