ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en utbildningschef som vill ha en ledande roll och tar ansvar för att skapa en förskola för framtiden. Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Om oss

Jönköpings kommuns arbete utgår ifrån målbilden av Jönköping 2030 som en attraktiv och öppen kommun att besöka, leva, verka och bo i – en plats där människor trivs, vill flytta till och stanna kvar i. Här finns dessutom en internationell högskola, ett starkt föreningsliv och ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, arbetsmarknadsfrågor, yrkeshögskola samt kulturskola. Förskolans verksamhet har ca 6 000 barn och ca 2 000 medarbetare. Vi har en hög andel förskollärare och har genomfört ett omfattande arbete där vi utvecklat förskolans undervisning. Vår viktigaste uppgift är att inspirera barn och elever att lära, ta vara på deras lust och nyfikenhet och förmedla kunskap och värderingar som bygger på respekt för alla.

Vårt erbjudande

Hos oss får du en arbetsvardag som präglas av våra kärnvärden; gemenskap, engagemang och nytänkande! Vi erbjuder ett uppdrag där du får möjlighet att leda förskolans viktiga arbete med att ge framtidens världsmedborgare förutsättningar att nå sina mål och drömmar.  Vi har höga målsättningar för framtiden. För vår fortsatta utveckling har vi en ekonomi i balans, hög måluppfyllelse och hög kompetens bland våra medarbetare.

Ditt uppdrag

I uppdraget som utbildningschef förskola kommer du att ha det övergripande verksamhets- och ekonomiansvaret för kommunens förskolor. Du är direkt underställd utbildningsdirektören och ingår i förvaltningens centrala ledningsgrupp, där du bidrar och verkar aktivt för samverkan i organisationen i sin helhet och tar därmed ansvar för utbildningsförvaltningens framtid.

Uppdraget innebär att inom ramen för tilldelade resurser styra, leda och utveckla förskolan med tydligt fokus på måluppfyllelse och framtidsfrågor. Till din hjälp finns förskolans rektorer, medarbetare och verksamhetsledningsgruppen som du leder.

Som utbildningschef ansvarar du för att systematiskt öka kvalitén i förskolan. Du svarar för ärendeberedning inom det egna ledningsområdet och samverkar med våra fackliga organisationer.

Din profil

Vi söker efter dig med ett engagerat, modigt och tillitsbaserat ledarskap. Du skapar delaktighet och förståelse för förskolans, utbildningsförvaltningens och Jönköpings kommuns uppdrag.  Du är en tydlig ledare och leder din verksamhet mot uppsatta mål och har ett förhållningssätt där du utmanar rektorer, medarbetare och kollegor att skapa en förskola för framtiden. Vidare förutsätter vi att du kommer vara synlig i vår verksamhet och kommunicera med din omgivning på ett naturligt, lyhört och pedagogiskt sätt.

Vi vänder oss framförallt till dig med flerårig chefs- och ledarerfarenhet och som framgångsrikt har varit chef över andra chefer. Du har en pedagogisk högskoleutbildning och god kännedom om lagar och styrdokument.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som utbildningschef förskola.

MER INFORMATION

För mer information kontakta Veronika Otterborg veronika.otterborg@asb-executive.se, 070 - 568 82 66 .
Ansök senast den 2021-12-17.

 

Utbildningschef förskola till Jönköpings kommun

Företag AS&B Executive
Ort
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb