ledningsjobb.se

logga

Utbildningsledare & Konsult till SIS

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Utbildningsledare & Konsult till SIS

Vi ska bli Sveriges bästa utbildningsleverantör inom standarder. Vår ambition är att lärande och kunskap ska ge individuell insikt och mod och ihop med våra verktyg ge underlag att nå uppsatta mål och bidra till sin organisations förflyttning mot en mer hållbar utveckling.

Vi söker dig som vill utbilda i och utveckla våra utbildningsprogram och utbildningskoncept. Du kommer utbilda våra utbildningsdeltagare och genomföra konsultuppdrag hos våra kunder. Som Utbildningsledare och Konsult kommer du arbeta med framtagning av kursinnehåll, och pedagogisk struktur samt utveckla SIS konsultportfölj med nytt syfte, innehåll och målgrupper, för att bidra till att SIS blir bäst på utbildningsmarknaden inom standarder.

I rollen som Utbildningsledare & Konsult hos SIS får du arbeta med allt i från nybörjare som experter för att utbilda, utveckla och säkra SIS utbildningsupplevelse och konsultleveranser. Du kommer att ingå i ett team med kollegor på Utbildnings- och Marknadsavdelning. Du kommer även att arbeta tillsammans med SIS Tekniska kommittédeltagare som har lång erfarenhet av sina områden och/eller är mycket erkände specialister.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • Utföra utbildningstillfällen och konsultuppdrag i våra egna lokaler och ute hos kund

  • Materialutveckling, kvalitetskontroll och efterlevande av material

  • Utveckla och utvärdera utbildningsframförandet och pedagogiken

  • Utvärdering och utveckling av underkonsulter

  • Affärsutveckling av utbildningsinnehåll och utbildningskoncept som processägare och agera projektledare för att säkra relevant och effektiva utbildningsleveranser

  • Stötta SIS säljkår i att skriva offertunderlag och delta på offertpresentationer

  • Deltaga på kundtillfällen och event som besökare eller talare

Din bakgrund:
Du har cirka 3-5 års erfarenhet som linjechef, konsult eller certifieringsrevisor inom organisations- och verksamhetsutveckling med djupa kunskaper inom ISO 9001, 14001 och 45001 eller andra ledningssystemstandarader (t.ex. ISO 27001, 37001) eller andra standarder inom t.ex. medicinteknik och hållbarhet. Du har erfarenhet av att arbeta med utbildning, rådgivning och utveckling. Du har kunskap om affärs- och processutveckling och kan se en uppgift eller utmaning på operationell-, taktisk- och strategisknivå. Du har en akademisk examen eller motsvarade erfarenheter.

Du har färdigheter inom Microsofts klassiska Officepaket, inklusive Teams men även Zoom. Du har gärna erfarenhet av olika digitala lärandeplattformar. Eftersom vi har utbildningar på både svenska och engelska ser vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga och är flytande i språken både skriftligt och muntligt. Övriga språk är meriterande.

Dina egenskaper:
Vi söker dig som är bra på att skapa engagemang och som älskar att utbilda. Du är en kommunikativ person som tycker om samverkan och att bygga nätverk. Du använder dina kunskaper till att innovativt och nyfiket vidareutveckla våra produkter och kan se potentialen i nya verksamhetsområden. Du bör vara resultatorienterad och ha god förmåga att ta egna initiativ och driva uppdrag.

Resor i tjänster kommer att krävas med övernattning då SIS har utbildningstillfällen och konsultuppdrag på flera orter i Sverige. Därför krävs körkort och resorna kommer att vara cirka 4-6 dagar i månaden, förutom under COVID-19, då samtliga utbildningar och möten sker digitalt. Provanställning tillämpas.

Sök tjänsten
I den här rekryteringen samarbetar SIS med Jurek HR. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att få din ansökan snarast, då vi kallar till intervjuer fortlöpande, 

För eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing på Jurek HR, cecilia.hasslev.billing@jurek.se 0733–414198. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi har bestämt oss för att bli världens bästa standardiseringsorganisation. Vill du följa med oss på resan?

Svenska Institutet för Standarder är en internationell organisation, med 170 medarbetare. Vi projektleder experter från olika branscher som vill utveckla standarder. De möts hos oss för att hitta gemensamma lösningar som bidrar till innovationer och underlättar handel och export. SIS är en del av, och representerar Sverige, i den europeiska standardiseringsorganisationen CEN och den globala organisationen ISO.

Utöver att driva utveckling av standarder säljer vi också standarder, handböcker, utbildningar och rådgivning.

Du som blir en del av SIS, blir också en del av en verksamhet där Sveriges bästa experter samlas för att skapa standarder tillsammans med världens bästa experter. På så vis är SIS en kunskapsorganisation. Här får du ta del av världsomspännande projekt, som i sin tur öppnar dörrar till ett internationellt nätverk.

Dela detta jobb

logga
Utbildningsledare & Konsult till SIS

Jurek