ledningsjobb.se

Logo

Utvecklande Enhetschef

Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Utvecklande Enhetschef

Krica Behandling & Utbildning AB

Enhetschef, hälso- och sjukvård

Kommun: Örebro

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Vill du vara med på en spännande resa och arbeta med barn och unga med psykisk ohälsa?

Vi söker en Enhetschef att leda vår enhet i Örebro med möjligheter att påverka och utveckla en verksamhet med stor potential under ett starkt varumärke!

Vad innebär arbetet som Enhetschef?

Som enhetschef har du det övergripande ansvaret för din enhet. Vilket innebär att bidra till ökad kundnöjdhet och god lönsamhet i enlighet med Kricas ledord; trovärdighet, kreativitet och mod. Ansvaret innefattar också kund-, resultat-, behandling-, bemannings- och personalansvar.

Din arbetsgrupp kommer att bestå av cirka 10 behandlare som ansvarar för enskilda ungdomars behandlingsplanering, utvärdering och uppföljning. Ditt ansvar är att utveckla dina medarbetare för att nå enhetens mål och att uppnå en högkvalitativ behandling.

Du är också en del av den operativa ledningsgruppen och i din roll ingår utvecklingsarbete för din enhet och på en övergripande nivå.

Vem är du?

För att passa in och trivas hos oss har du ett genuint intresse för ledarskap och behandling. Du är socionom, psykolog eller har annan likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet som ledare och har arbetat med målgruppen och inom socialt arbete.

Du är en tydlig och trovärdig ledare med ett starkt engagemang med förmåga att utveckla och motivera såväl dig själv som andra. Du är kreativ, flexibel och gör alltid ditt bästa för att hitta lösningar. Du är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och ta tag i saker som behöver göras.

Du innehar ett lugn och mod, vågar stå kvar i det som är svårt och tufft. Du förstår vikten av struktur och strävar alltid efter bra kvalitet och resultat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag via mejl till maria.edlund@krica.se Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

Sista ansökningsdag är 20-09-30

Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning.

Krica Behandling och Utbildning har varit verksamma inom behandlingsarbete för barn- och unga i över 30 år. Verksamheten är HBTQ-certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 45001 och 14001. Vi är ett växande företag som erbjuder socialtjänsten professionella och individuellt anpassade insatser. En del av Krica är också SAPU, en verksamhet med utbildningar inom psykoterapi samt lärar- och handledarutbildningar. Läs mer på www.krica.se och www.sapu.se

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Olaus Petri Kyrkogata 4

70364 Örebro

 

Map data ©2020 Google

Terms of Use

Report a map error

100 m 

Arbetsgivaren

Krica Behandling och Utbildning AB

http://www.krica.se

Kontakt

Dela detta jobb

Logo
Utvecklande Enhetschef

Krica Behandling och Utbildning AB