ledningsjobb.se

UTVECKLINGSCHEF

Företag InExchange
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

UTVECKLINGSCHEF

VI SÖKER VÅR NÄSTA KAPTEN!

Utvecklingschef till InExchange i Skövde
”Vertu blessaður!” utbrast de båda bondpojkarna från Sauðárkrókur när de gjorde slag i saken och bytte den isländska stenstäppen mot de blomstrande ”Schövdeslättera”. Och ingen hade väl trott att dessa strákar sedan skulle slå sig ned i en friggebod för att bilda Nordens största affärsnätverk, eller Europas snabbast växande e-fakturaföretag för den delen. Idag står InExchange för ett brett utbud av e-tjänster, faktureringslösningar och processeffektiviseringar för stora som små företag. Två har blivit hundratvå, friggebod har blivit framgångssaga och det är nu dags att hitta ytterligare en besättningshen till e-faktureringsflottan i Skövde. Närmare bestämt en utvecklingschef med de ledaregenskaper som krävs för att driva en utvecklingsavdelning i hamn. Är det du?

Som Utvecklingschef
Vi kommer på pappret kalla dig för utvecklingschef, även om du föredrar kapten. För där står du, med falkblicken vässad och ledarflaggan i topp. Med ditt manskap om tjugo utvecklare seglar du fram över InExchanges plattform och styr med säker hand arbetet att förvalta och utveckla den med ett enda syfte: Att få utvecklingskurvan att gå i den där härligt nordostliga riktningen. För såväl produkt som besättning.

Vi söker dig som…
…tror på människor, både dig själv och andra, och som går igång på resan mot den perfekta produkten. Kvalitet, stabilitet och abilitet – du vet när gränssnittet sitter, när produkten är redo att testköras och teamet är i mål. Kort och gott: du är en affärsmässigt produktorienterad person.

Våra önskemål till dig:

  • Du har relevant utbildning i bagaget och några års erfarenhet i takboxen.
  • Det är inte första gången du vecklar ut utvecklarmössan. Arbetat med produktutveckling? Stort plus.
  • Du talar svenska och spikar engelska.

Varför InExchange?
Det finns bara en av dig och det är du. Det vill vi ta vara på. Det är därför du bland annat får friheten att själv utsmycka ditt kontor. Varför inte måla om i den där senapsgula kulören som aldrig fick godkänt av din käresta? Varför inte gjuta en bronsstaty av dig själv? Sedan har vi ju alltid frukost, glass, torsdagsyoga, massage och tv-spel. Allt för att du ska kunna känna dig som hemma, helt enkelt.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Skövde
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-09-19

Vid den här rekryteringen samarbetar InExchange med Oddwork.

Dela detta jobb

UTVECKLINGSCHEF

InExchange