ledningsjobb.se

Närhälsan Öckerö vårdcentral
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Öckerö är en väletablerad vårdcentral med ca 6000 listade. Förutom vårdcentral och BVC ingår Öckerö jourcentral inom verksamheten. Vår befintliga vårdcentralschef har valt att gå vidare och därför söker vi nu dig som vill fortsätta utveckla verksamheterna för att kunna ge kunder och patienter den bästa medicinska kvalitet och service. 

Här arbetar allmänspecialister, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator. Verksamheten präglas av ett stort engagemang, framåtanda och samarbete.Vårdcentralen är nybyggd och mycket fin i skärgårdsmiljö. Kommunikationerna till Öckerö är goda. Färja avgår var 10:e minut och du reser mot trafiken. Kommunala kommunikationer från centrala Göteborg fungerar bra.

Om arbetet

Vi söker dig som vill ha ett intressant och kreativt arbete. Som vårdcentralchef har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att tillsammans med medarbetarna ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna. Du skall vilja vara med i att leda omställningen till Nära vård. Samverkan med kommunen och andra vårdgrannar är en viktig del av jobbet.

Till ditt stöd finns stabsfunktioner för ekonomi, personal och utvecklingsfrågor. Din närmaste chef är primärvårdschefen och du ingår i primärvårdsområde 3 ledningsgrupp där du kommer att vara engagerad i hela områdets resultat och utveckling.

Om dig

Vi söker dig med akademisk utbildning inom område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat inom Primärvården. Du ska även ha erfarenhet av att ha bedrivit ett bevisat gott chef- och ledarskap, med fördel inom Hälso- och sjukvårdsverksamhet. Är du är läkare finns goda möjligheter att arbeta kliniskt till delar då du har gott stöd av teamledare

Du är en person med stark personlighet och integritet som vill leda, utveckla och förbättra vår verksamhet mot uppsatta mål i dialog med medarbetare, kunder och områdesledning. Du tar beslut och initiativ, är drivande, ansvarstagande och ser till helheten där du bidrar med ditt strategiska och analytiska tänkande för att stödja verksamheten.

Du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig tydligt och lättförståeligt. Du är bra på att lyssna, är lyhörd för andras synpunkter och har lätt för att samarbeta och hantera konflikter där de uppstår. Du är engagerad, tycker om att leda andra, bygger relationer och är synlig samt tillgänglig.

I rekryteringsprocessen kan tester komma att ingå.

Övrigt 

Intervjuer är planerade till 6/3.

Välkommen med din ansökan!

Ansök via denna länk: https://vgregion.varbi.com/se/what:job/jobID:316439/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Fast månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Öckerö
Län    Västra Götalands län
Land    Sverige
Kontakt    
Cathrine Thanner, Primärvårdschef, Tfn 0705 - 204 801
Facklig företrädare    
Lisa Norberg Vision, Mejl lisa.norberg@vgregion.se
Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat    2020-02-07
Sista ansökningsdag    2020-02-25

Vårdcentralchef

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-25

Ansök nu

Dela detta jobb