ledningsjobb.se

logga

Ventilationseffekt söker VD till Göteborg

Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Ventilationseffekt söker VD till Göteborg

Företagsinformation
Företaget startade 2004 och såldes 2017 till Effektbolagen i väst AB. Vi har etablerat oss som ett framgångsrikt företag i västra Sverige. 2018 gjordes en namnändring till Ventilationseffekt i väst AB. Vi erbjuder totala lösningar för allt inom ventilation, såsom montage, nyinstallation, service och OVK. Koncernen består idag av 6 bolag som arbetar inom ventilation, el samt styr- och reglerteknik. I dagsläget är vi 15 anställda på Ventilationseffekt och omsätter ca 30 MSEK. Vi sitter i fräscha lokaler på Ringön i Göteborg. Läs mer om företaget på www.venteffekt.se

Tjänstebeskrivning
Har du några års erfarenhet från entreprenadbranschen och vill ta nästa steg i karriären? Är du en naturlig och coachande ledare som värdesätter relationer? Vill du dessutom arbeta på ett företag med härlig teamkänsla, då är du kanske vår nästa VD!

I rollen som VD hos oss kommer du få ett övergripande ansvar vad gäller resultat, drift och personal. Dina främsta uppgifter blir att leda och planera den operativa verksamheten, med ett personalansvar för 15 personer. Rollen kommer även att innehålla försäljning, inköp, administration/avtal samt utveckling av interna rutiner och processer. Du kommer att fortsätta att driva och utveckla vårt företag framåt och din roll kommer att innebära mycket kontakter, både internt och extern. Du har nära samarbete med övriga bolag i koncernen och kommer att vara en viktig del i vår långsiktiga och strategiska utveckling av bolaget. Du rapporterar till VD för koncernen och sitter med i koncernens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som nu är redo för att ta nästa kliv på karriärstegen, kanske från en roll som projektchef/ projektledare inom entreprenadbranschen. Har du erfarenhet från ventilationsbranschen är det meriterande. För att kunna hantera VD rollen på bästa sätt, ser vi att du har några års erfarenhet från en ledande roll och är van vid projekt och kundrelationer. Du är en naturlig och coachande ledare som brinner för dina medarbetare och aktivt arbetar med att bevara företagets familjära känsla. Du är tydlig och närvarande och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och samarbeten.

Som person är du entusiasmerande, initiativrik samt affärsmässig och kan fatta beslut när det krävs. Du är en trygg och jordnära person och har förmåga att vara lyhörd och kommunikativ. Du gillar att ta ansvar och vill vara med och driva och utveckla vårt företag framåt. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och påverka, driva och utveckla ett trivsamt och framgångsrikt företag. Vi är trygga i det vi gör, vilket innebär att vi med vår långa erfarenhet och kompetens slutför våra projekt med hög kvalitet. På Ventilationseffekt har vi en familjär stämning och vi värdesätter korta beslutsvägar. I din roll som VD kommer du få vara med och leda din verksamhet in i framtiden.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 20 april 2021.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Malou Lundgren
0733-200880

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Dela detta jobb

logga
Ventilationseffekt söker VD till Göteborg

Premier Service AB