ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

VERAHILL STOCKHOLM/UPPLAND SÖKER EN BITRÄDANDE REGIONCHEF

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

VERAHILL STOCKHOLM/UPPLAND SÖKER EN BITRÄDANDE REGIONCHEF

Verahill Familjejuridik är ett företag i tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vi arbetar inom familjerättens område, med bl.a. rådgivning inom den ekonomiska familjerätten, successionsrätten samt som ombud i familjerättsliga tvister. Vi tror på ett proaktivt arbetssätt som verkar för att sänka tröskeln för våra kunder med att kunna få hjälp. I ärenden där det förekommer konflikter och med barn inblandade arbetar vi konfliktdämpande utifrån barnens bästa – något vi är mycket stolta över och som gör oss unika i branschen.  

Vi växer så det knakar och vi söker nu en biträdande regionchef till Stockholm/Uppland att förstärka organisationen. Vi är idag strax över 100 medarbetare varav 21 som arbetar i region Stockholm/Uppland.  Tjänsten utgår från vårt kontor i Sickla men inbegriper hela region Stockholm/Uppland. Du kommer att rapportera till regionchef Veronika Békefy. 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor, flexibla arbetstider och en stark företagskultur som bygger på grundtanken att du som anställd ska kunna prestera och samtidigt må bra på jobbet varje dag. Hållbarhet både för dig som anställd och för oss som bolag är ledordet, och som en stark och välmående organisation med korta beslutsvägar i en spännande, expansiv fas, söker vi dig som vill följa med på resan mot att bli Sveriges vassaste juristbyrå!

Vem är du?

Du har en längre erfarenhet som jurist inom familjerätten och det är meriterande om du har processvana. Du ser dig själv som social och idérik/initiativtagande och du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang, mod och driv. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och har ett brinnande intresse för att skapa kontakter och bygga långsiktiga relationer med samarbetspartners. Samtidigt är du mål- och resultatorienterad och strävar alltid efter högkvalitativt resultat och kundnöjdhet.

Du har ett stort intresse för ledarskapsfrågor och du stimuleras av att utveckla verksamheten och organisationen både internt och externt. 

I rollen som biträdande regionchef ingår en viss del operativt arbete som jurist. Därutöver kommer du att arbeta nära regionchefen i frågor som rör bl.a.

  • Arbeta med utformning och genomförande av affärsplan

  • Bygga en stark och positiv företagskultur samt levandegöra våra värderingar

  • Uppföljning av KPI:er och resultat

  • Följa upp rutiner och arbetssätt

  • Planera och följa upp den dagliga verksamheten i Stockholm/Uppland

I rollen ingår personalansvar. Vi söker dig som drivs både av att skapa goda ekonomiska resultat och som vill få andra att växa. Du ska ha förmåga att leda utifrån Verahills värdeord; Gemenskap och engagemang, mod och tillväxt. Du ska vara strukturerad och tydlig i ditt ledarskap.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret, bifoga CV och ett personligt brev på vår karriärssida karriar.verahill.se/Ansök gärna snarast möjligt, dock senast 2022-11-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Veronika Békefy, Regionchef
veronika.bekefy@verahill.se

Petra Segerdahl, VD
petra.segerdahl@verahill.se

Dela detta jobb

logo
VERAHILL STOCKHOLM/UPPLAND SÖKER EN BITRÄDANDE REGIONCHEF

Workspace Recruit