ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Verksamhetschef hälso- och sjukvård

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-18

Ansök nu

Verksamhetschef hälso- och sjukvård

Socialförvaltningen arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på medborgarnas behov och har därför en sammanhållen socialförvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag, under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv". Vi arbetar målinriktat för att skapa en organisation med hög kompetens och kvalitet. En organisation med brukarmedverkan där individens behov sätts i centrum.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara föredöme inom socialnämndens verksamheter. Du engagerar dig i medarbetarna, bedriver och utvecklar vården utifrån Esters behov samt arbetar med ständiga förbättringar. Du har din drivkraft i hälso- och sjukvårdsfrågor med tillhörande rehabilitering. Vi vill att du kompletterar oss, och förstärker vår gemensamma ledning med planering och genomförande, kompetensutveckling inom hälso- och sjukvården, patientsäkerhets- och kvalitetsarbete så att Ester får den vård och omsorg hon behöver, när hon behöver den och på det sätt som hon behöver den. Vi vill bidra till en säker, god och Nära Vård.

Du leder operativt och strategiskt hälso- och sjukvårdsenheten tillsammans med enhetschefer för specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, specialistundersköterskor samt fysio- och arbetsterapeuter.

Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp som präglas av framåtanda, prestigelöshet och viljan att ständigt förbättra. Vi gläds åt varandras resultat och ser till verksamhetens bästa. Du rapporterar direkt till Socialchefen. Som avdelningschef samverkar du kontinuerligt med förvaltningens medicinskt ansvariga sjuksköterska (MAS), cheferna för äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen men också vårdcentraler och specialistsjukvård. Du ingår i regionala nätverk för hälso- och sjukvård och rapporterar hälso- och sjukvårdsfrågor till förtroendevalda i Socialnämnden.

Som avdelningschef är du tillika Verksamhetschef hälso- och sjukvård i Nässjö Kommun. Du får också möjlighet att leda arbetet utifrån länsgemensamt arbete Gemensam plan för primärvård.

Kvalifikationer:

Du har en legitimerad hälso- och sjukvårdsexamen och har väl vitsordade erfarenheter i rollen som chef/ledare. Du har också goda ledarerfarenheter av systematiskt förbättringsarbete och projektledningsarbete.

Du är starkt engagerad av hälso- och sjukvårdsfrågor och tar initiativ till, att i samverkan utveckla metoder och kompetens för att möta dagens och framtidens behov inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du har lätt för att samverka med andra professioner och företrädare. Du inspirerar andra till delaktighet.

Du är väl förtrogen med kommunal hemsjukvård, demens- och palliativvård, samsjuklighet, psykisk ohälsa samt rehabilitering.

Som person är du strukturerad, pedagogisk och analytiskt och kan arbeta självständigt. Du är prestigelös och inlyssnande samt har en mycket god planerings- och samarbetsförmåga. Du har en god förmåga att se helheten och sätta hälso- och sjukvården i sitt rätta sammanhang.

Du är en engagerad ledare som arbetar nära medarbetarna och verkar för god delaktighet. Du arbetar med ständiga förbättringar och planerar för kontinuerlig kompetensutveckling av vårdens medarbetare.

Du samverkar och tillser hälso- och sjukvårdsinsatserna för våra målgrupper inom äldreomsorg och funktionshinderomsorg.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Enl ök. Intervjuer är planerade till den 22 samt 23 augusti.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-08-18

Arbetsgivarens referensnummer: A1111123

Upplysningar lämnas av:

Malin Johansson
Utvecklingschef
Telefon: 0380-51 73 15

Anna Bunninger
Socialchef
Telefon: 0380 51 89 64

Facklig(a) företrädare
Facklig representant nås via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

 

Dela detta jobb

logo
Verksamhetschef hälso- och sjukvård

Nässjö kommun - Socialförvaltningen