ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Verksamhetschef - Mekaniskt underhåll

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Verksamhetschef - Mekaniskt underhåll

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi har det i händerna!
- Med hjärta, hjärna och muskler är vi hjältarna som rycker ut när industrin får stopp

Nu söker vi dig som vill utveckla arbetet inom Mek och montageservice

Smart mekanik och förfinad elektronik är grunden i mycket på industrier. Men industrimiljön sliter.
Rätt utfört montage, underhåll, reparationer och ombyggnader optimerar användning av maskinparken och sparar både pengar och miljö.

Hos oss är du med och utvecklar svensk basindustri! Du får friheten att forma ditt arbete och varierande dagar med många kontaktytor. Rollen utmanar dig att se helheten tillsammans med våra andra verksamhetsområden och ständigt driva på utvecklingen mot långsiktig hållbarhet.

Vår avdelning för Mek- och montageservice utför reparationsarbeten hos kund samt på egen verkstad i Hofors. Renoveringar, demontering/montering av maskiner eller reservdelar samt säkerhetsombyggnader. Vi kan även erbjuda lagerinredning - montage och översyn/ besiktning. Du lär dig mycket och får insikt i många olika projekt. 

För att garantera en driftsäker anläggning utvecklar vi hela tiden våra servicetjänster. Idag arbetar vi i hög grad med digitala plattformar inom fortlöpande tillsyn. Teamet har även nära sammarbete med avdelning för mek-konstruktion som levererar beräkningar, CE-märkning och ritningsdokumentation. I regionen har vi även kollegor inom Travers, Portar, Hissar, Elektriker och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll. 

Arbetsuppgifter och kompetens 
Som chef för vår mekaniska verksamhet med utgångspunkt i Hofors kommer du in i våra helt nya lokaler och blir en viktig del i att driva och utveckla verksamheten . I det dagliga arbetar du med framdrift av projekt med ledningssystemet som grund. Du planerar och kontrollerar projektens ekonomi samt ansvarar för inköp och bemanning. Med ett nära ledarskap guidar du kunden och gruppens medarbetare med service i fokus.  Körkort är ett krav, resor förekommer i tjänsten. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av underhållsarbete och goda meriter inom ledarskap. Kanske vill du ta vår digialisering till nästa steg? 

Ansök redan idag! 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in ditt intresse direkt med en kort beskrivning av ditt intresse för rollen, du kan komplettera med CV och personligt brev i lugn och ro efteråt. 

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

 

Dela detta jobb

logo
Verksamhetschef - Mekaniskt underhåll

Granitor Electro AB