ledningsjobb.se

Avdelningen ordinärt boende

Vill du arbeta som ledare i en verksamhet som gör skillnad för personer med funktionsnedsättning?

Vi söker en verksamhetschef till två av våra korttidsboenden inom LSS. Ett för barn under 21 år och ett för vuxna över 21 år.

Vi söker en person som vill arbeta tillsammans med medarbetarna i verksamheten för att skapa den bästa möjliga miljön för våra gäster samtidigt som föräldrar får den avlastning de ansökt om. Vi söker en person som brinner för att göra skillnad och som vill bidra med sitt engagemang.

Ditt uppdrag
Som verksamhetschef är en av dina främsta uppgifter att genom ett operativt och nära ledarskap ge dina medarbetare förutsättningar att lyckas. Du har fullt ledningsansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljöfrågor för verksamheter inom stödjande insatser. Du driver verksamheternas utvecklingsarbete tillsammans med medarbetare och chefskollegor med fokus på att förbättra vardagen för de brukare som finns i verksamheten.

Du har stöd av din områdeschef och ingår i ledningsgrupp om 10 chefer. Cheferna ingår också i mindre utvecklingsgrupper som täcker upp och stöttar varandra i att utveckla verksamheterna mot uppsatta mål.

Som chef i Uppsala kommun har du stöd från kommunledningskontorets stab när det gäller bland annat ekonomi, HR, kommunikation, arbetsmiljö/rehabilitering och IT. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling för att utveckla ett långsiktigt, hållbart och kvalitetssäkrat ledarskap.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ett område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Tidigare ledarerfarenhet är ett krav, gärna från liknande verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap som ledare inom en kommunal omsorgsverksamhet. Du behöver ha kunskap om och erfarenhet av arbete med LSS lagstiftning. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och har du ytterligare språkkunskaper är det en tillgång.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du har en god ledar- och samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tydlig och bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du förstår de ekonomiska samband och faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten kontakta:
Jennie Visén, områdeschef, 018- 727 63 01

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
Helena Persson Brage, HR-specialist, 018-727 67 05

Fackliga företrädare:
Maria Persson, Akademikerförbundet SSR, 018-727 24 24
Lena Wiksten, Vision, 018-727 16 74
Ledarna, 0200-871111
Kommunal, 010-442 70 00

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Verksamhetschef stödjande insatser

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Dela detta jobb