ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetschef till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Verksamhetschef till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Verksamhetschef med erfarenhet till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga.

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med 36st lägenheter och ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga. Det är lätt att komma ut i friska luften och njuta av det åkerlandskap och skog som finns runt husknuten.
 

Arbetsbeskrivning:

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Verksamhetschefen är A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du är aldrig ensam som verksamhetschef på A&O är. I regionen finns ett nära kollegialt samarbete. 

På central nivå har du tillgång till stödfunktioner med spetskompetens och gedigen erfarenhet inom områdena kvalitet, ekonomi, HR och IT.

Hos oss erbjuds du en utvecklande och ansvarsfull roll där du har stort inflytande över ditt eget arbete.

Som verksamhetschef är du underställd regionchef, företagsledning och styrelse. Som verksamhetschef är du chef och arbetsledare för samtliga medarbetare på enheten. Du är en duktig kommunikatör och bidrar till ett gott arbetsklimat för medarbetare, boende, närstående och kollegor.

Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr verksamheterna - både från kommun och övriga relevanta myndigheter. Vidare ska du ha kunskaper om företagets riktlinjer, rutiner och policyers. Som verksamhetschef ansvarar du för att verksamheterna efterlever ovanstående grundkrav och uppdaterar arbetssätt, metoder och lokala rutiner i samband med att kraven ändras/utvecklas.

Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i oförutsedda situationer. Du ska hålla en god struktur och kan driva ditt eget arbete framåt.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för äldreomsorg, att göra skillnad genom det närvarande ledarskapet.

Egenskaper:

Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget. Förutom ovanstående egenskaper söker vi en person som är trygg i sitt ledarskap/chefskap, någon som kan implementera väl etablerade rutiner och strukturer i en verksamhet. Du ska genom ditt stabila ledarskap skapa en trygghet och tydlighet i verksamheten som dina medarbetare kan luta sig emot. 

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha dokumenterad relevant högskoleutbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet i enlighet med tillståndsprövning hos IVO.  Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag. 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos A&O kontakta: 

Regionchef, Liselott Löfgren Mail: liselott.lofgren@ansvarochomsorg.se 

Dela detta jobb

Verksamhetschef till äldreboendet Enebacken i Åkersberga

A&O Ansvar och Omsorg