ledningsjobb.se

Verksamhetschef till Björkgården

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-11

Ansök nu

Verksamhetschef till Björkgården

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra boende och vår personal.

Vård- och omsorgsboendet är ett profilboende med idrott och friluftsliv som inriktning. Förenade Care Björkgården i ligger i Råsunda, nära Filmstaden och Artur Lundkvists park. Boendet har 51 lägenheter fördelade på fem enheter, varav en enhet är inriktad mot demens.

Förenade Care Björkgården är Silviahemcertifierat vilket innebär att personalen blivit utbildade i demensvård för att, oavsett sjukdomsgrad, kunna ge högsta möjliga livskvalitet för demenssjuka och deras anhöriga.

Vi söker nu en verksamhetschef till Björkgården som ha ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, Leva Livet-inspiratör med team, arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterskor, gruppledare, måltidsvärdar och biträdande verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget samt är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet. 
I ditt uppdrag som verksamhetschef ingår:
• externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 
• planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. 
• att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.                                                                                               
Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer
Lämplig utbildning på högskolenivå/universitetsnivå exempelvis leg. Sjuksköterska eller annan för tjänsten lämplig utbildning samt med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning inom äldreomsorgen. Du ansvarar bl.a. enligt 4 kap. hälso- och sjukvårdsförordningen.
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. 
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare. 

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök. 

Kontaktperson
Aferdita Vrajolli Regionchef
Mobil: 073 901 55 31 
E-post: aferditav@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Verksamhetschef till Björkgården

Förenade Care AB