ledningsjobb.se

Verksamhetschef till Lindahl & Nermark i Alingsås

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Verksamhetschef till Lindahl & Nermark i Alingsås

 

Lindahl & Nermark, tidigare Luna Maskin, är en av Nordens ledande leverantörer av maskiner och service för professionellt bruk till industri, byggsektor och offentlig förvaltning.

Genom en serviceavdelning med bred kompetens och ett helhetserbjudande av produkter och tjänster så skapar vi trygghet och mervärde för kunden från installation och under hela maskinens livslängd. Vi har ett heltäckande maskinprogram, från små maskiner för underhållsverkstäder till produktionsmaskiner. Från träbearbetning till skärande bearbetning och plåtbearbetning.

Lindahl & Nermark har sedan 2021 även ett ackrediterat laboratorium för momentkalibrering.


ARBETSUPPGIFTER
Vi på Lindahl & Nermark i Alingsås söker en säljande och utvecklingsorienterad Verksamhetschef med stort fokus på medarbetare, kunder och sälj.

I rollen som Verksamhetschef är du operativt ansvarig för hela verksamheten och du leder teamet fram i nära samarbete med säljchefen. Ditt fokus ligger i att driva företagets expansion på ett lönsamt sätt. Du har ett fullständigt resultat-, budget- och personalansvar. Du ansvarar även för företagets marknadsföringsstrategi och har direkt personalansvar för sex medarbetare. Du rapporterar till affärsområdeschefen.

Hos Lindahl & Nermark blir du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt ledarskap och dina förmågor i en fartfylld och positiv miljö. Vi är ett bolag med ambitiösa planer och förutom att leda några av våra grymt kompetenta medarbetare, blir du även del i att utveckla vår starka position på marknaden.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Är du en strukturerad, tydlig relationsbyggare? Drivs du av tillväxt, gillar att skapa affärer och vill vara med att påverka företagets utveckling till att bli det självklara valet för kunder, medarbetare och partners? Då är du den affärsmässiga ledaren vi söker.

Vi vill att du har erfarenhet inom ledande roller från försäljning/marknad, gärna inom teknisk bransch och med fördel några års erfarenhet från maskiner.

För tjänsten krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort krävs för tjänsten.

Carl-Johan - Affärsområdeschef
— Det bästa med Lindahl & Nermark tycker jag är att vi är en liten arbetsplats där man lär känna och uppskatta alla sina kollegor. Hos oss kommer du att vara del av tillväxtresa och utvecklas tillsammans med företaget. Du får möjlighet att tillföra mycket värde och strukturera rollen med fokus på dina egna styrkor inom sälj eller marknadsföring. Hos oss är det en varm atmosfär med välkomnande medarbetare.    

OM TJÄNSTEN
I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sverige och alla frågor går via rekryteringskonsulten Therese Hedén via therese.heden@eterni.se 
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Tjänsten är en direktanställning via oss på Lindahl & Nermark med en provanställning på 6 månader.
Ansök senast 31.10.2021

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Verksamhetschef till Lindahl & Nermark i Alingsås

Eterni Sweden AB