ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetschef till omvårdnadsområde Inflammation

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Verksamhetschef till omvårdnadsområde Inflammation

Är du en erfaren ledare med god kunskap om omvårdnad? Drivs du av att jobba i framkant och se människor utvecklas? Vill du vara med och göra skillnad på riktigt hos det sjunde främsta universitetssjukhuset i världen?

Då kan tjänsten som verksamhetschef vara något för dig! Nu finns chansen att vara med och leda framtidens högspecialiserade omvårdnad inom OO Inflammation som omfattar slutenvård inom flera av de internmedicinska specialiteterna på Karolinska; lungmedicin, njurmedicin, endokrinologi, gastroenterologi, reumatologi och dermatovenereologi.

Vi erbjuder

ett stimulerande och intressant ledaruppdrag i en dynamisk verksamhet med hög kvalité och höga ambitioner ett utvecklande arbete i högspecialiserad miljö med nära koppling till forskning, utbildning och utveckling ett nära samarbete i lednings- och nätverksgrupper inom hela sjukhuset en stor möjlighet att påverka och utveckla vården för våra patienter i nära samarbete med medicinska verksamhetschefer fortsatt utveckling som ledare och chef, på jobbet samt genom interna och regionala utbildningar

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten:

Som verksamhetschef för omvårdnadsområde (OO) arbetar du strategiskt som andra linjens chef i nära samarbete med verksamhetschefer för de Medicinska enheterna (ME) samt Vårdenhetschefer. Du tar ansvar för och utvecklar verksamheten genom att styra och leda med fokus på resultat samt att engagera och motivera dina medarbetare.

Arbetet innefattar att leda, coacha och entusiasmera verksamhetens omvårdnadschefer. Som ledare ingår i uppdraget att arbeta med lösningar på dagens och morgondagens utmaningar. Du rapporterar till temachef samt är verksamhetens och Karolinska Universitetssjukhusets representant så väl internt som externt. Du ingår i temats ledningsgrupp tillsammans med övriga verksamhetschefer OO och ME samt samverkar med dessa för att lösa hela sjukhusets uppdrag.

Du har ansvar för:

personal, lokaler samt den utrustning och den budget som berörd temachef angett ska ingå i din verksamhet. att upprätthålla nödvändig kompetens inom verksamheten för att kunna fullgöra uppdraget. att den löpande verksamheten bedrivs med hög patientsäkerhet och god kvalitet, att arbetsmiljön är tillfredsställande samt att verksamheten följer gällande miljö-, säkerhets- och arbetsmiljökrav. att tillsätta nödvändiga resurser och vidta relevanta åtgärder för att eliminera eller reducera eventuella risker.

Vi söker

Vi söker dig som har en vision om hur omvårdnaden i dagens och framtidens internmedicinska vård ska bedrivas med ett tydligt ledarskap utifrån ett multiprofessionellt och personcentrerat förhållningssätt. För att leda omvårdnaden in i framtiden är det nödvändigt att du också har nya tankar om hur omvårdnadsarbete kan ledas och organiseras för att möta samhällsutvecklingen.

Du styrs av mål- och resultattänkande prioriteringar, planering och agerande. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är en engagerad ledare som kan inspirera chefer och medarbetare att nå uppsatta mål. Du är lyhörd för andras behov och har en tydlig och anpassningsbar kommunikation. Du skapar förtroende hos medarbetarna genom att stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang.

Du har chefserfarenhet av att leda omvårdnad i en komplex organisation. Du har en god akademisk kompetens, t ex som sjuksköterska. Är du disputerad och har erfarenhet av forskning och utbildning är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser det som en självklarhet att du delar Karolinska Universitetssjukhusets värderingar
Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn samt vår vision Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan lindra och bota idag.

Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Genomförda tester (MAP och Matrigma)
4. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkesexamen
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Verksamhetschef till omvårdnadsområde Inflammation

Karolinska Universitetssjukhuset