ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetschefsassistent till Barn PMI

Ansök nu

Verksamhetschefsassistent till Barn PMI

Astrid Lindgrens Barnsjukhus består av Tema Barn och Funktion Barn PMI. Barn PMI är en alldeles nystartad Funktion och har kommit till för att stärka den perioperativavården och intensivvården för barn. Barn PMI utgör en av få specialiserade verksamheter för anestesi, operation och intensivvård för barn i Sverige och har som uppdrag att bedriva sjukvård, forskning och undervisning på hög internationell nivå.

Barn PMI består av två verksamheter; ME Barn PMI IVA Transport och ME Barn PMI Perioperativ Medicin och vi söker nu en verksamhetsassistent till den sist nämnda medicinska enheten.

Om tjänsten
Som verksamhetschefsassistent arbetar du i nära samarbete med verksamhetschef och staben i arbetet med utveckling, processer och kvalitet. Du bistår verksamhetschefen i administrativa ärenden och deltar även i verksamhetens ledningsgrupp samt ger administrativt stöd till samverkansgrupp och andra arbetsgrupper. Du koordinerar ledningsgruppens arbete, organiserar och planerar aktiviteter och arbetsuppgifter.

Du är ansvarig för diariet och skriver beslut, utformar rutiner, rapporter, minnesanteckningar och protokoll samt hanterar fakturor och inköp. I arbetet ingår delat ansvar för verksamhetens externa och interna hemsida. Du planerar och koordinerar mötesbokningar och tar fram mötesunderlag och olika presentationer som är nödvändiga för det strategiska arbetet.

Uppdraget innebär mycket självständigt arbete i tidvis högt tempo och innefattar i huvudsak administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker
Vi söker dig som är serviceinriktad och kommunikativ, proaktiv, ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är av stor vikt att du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter, är noggrann samt arbetar systematiskt och strukturerat.

Du har en positiv inställning till de skiftande arbetsuppgifter och utmaningar som du ställs inför samt tycker om ett tidvis högt arbetstempo. Du är bekväm med att arbeta självständigt och vill samtidigt bidra till ett gott samarbete och goda relationer på din arbetsplats. Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och se helheten. Du är intresserad av att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete, positivt inställd till kontinuerligt förbättringsarbete och tycker att det är spännande att få vara med att påverka framtidens hälso- och sjukvård.

Vi ser även att du har också förmåga till helhetssyn, att du är lugn, stabil, ansvarstagande och agerar på ett sätt som skapar förtroende. Du är trygg i dig själv och vågar fatta beslut, men samtidigt lyhörd för andras behov.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att ta egna initiativ.

Kvalifikationer:
Krav:

  • Relevant eftergymnasial utbildning,
  • Tidigare erfarenhet som chefssekreterare
  • God erfarenhet från kvalificerat ledningsarbete i offentlig organisation (gärna Region Stockholm)
  • God kommunikativ förmåga i både svenska och engelska - tal och skrift

Vi använder oss av Microsoft Office inklusive Teams samt Region Stockholms olika IT-system såsom Heroma, Raindance, QlikView, Clockwork, Edit/Platina/Dokumenta och Take Care. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något av ovan nämnda system.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Till Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt\samarbete.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Verksamhetschefsassistent till Barn PMI

Karolinska Universitetssjukhuset