ledningsjobb.se

Verksamhetschet Ekbacken, Mora

Ort
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Verksamhetschet Ekbacken, Mora

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård.
Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en verksamhetschef med erfarenhet till vårt äldreboende Ekbacken i Mora.

EKBACKEN ÄR ETT ÄLDREBOENDE MED 32 LÄGENHETER i området Noret norra. Huset byggdes 2017 och är naturskönt beläget i närhet till vattnet, strax norr om Mora lasarett. Huset är ljust och alla lägenheter ligger i markplan, fördelat på fyra boendeenheter. Vissa av lägenheterna erbjuder möjligheten till parboende. Boendet har ett SPA och gemensamhetsutrymmen för social samvaro.

Som verksamhetschef har man ett totalansvar för den löpande verksamheten och ett ledningsansvar. Som verksamhetschef är man A&O:s representant gentemot kommun och myndigheter och är kontaktperson för verksamheten. Du kommer ingå i ett team av verksamhetschefer inom A&O och delta i företagets utveckling. Du som söker ska ha dokumenterad relevant utbildning såsom sjuksköterska, socionom eller motsvarande högskoleutbildning. Vidare ska du ha erfarenhet inom liknande uppdrag. Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som styr verksamheten och aktivt söka kunskap kring nya rön inom omsorg och sjukvård. Du ska vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta och ha goda ledaregenskaper. Du ska vara nyfiken, kreativ, engagerad och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten på plats samt i företaget.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid (100 %), Tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse
Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Kontaktperson
Liselott Löfgren, Områdeschef
011-180665
liselott.logren @ansvarochomsorg.se

Läs mer om A&O och våra verksamheter på vår hemsida: www.ansvarochomsorg.se
Rekrytering sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Verksamhetschet Ekbacken, Mora

A&O Ansvar och Omsorg