ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetsutvecklare, cirkulär utveckling till Nacka vatten och avfall AB

Ort
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare, cirkulär utveckling till Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall AB strävar efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för hållbar och kraftfull samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där alla är delaktiga och har ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall AB i enlighet med affärsidé, mål och strategier samt våra värderingar att vara professionella, nytänkande och hållbara.

Nu har du chansen att arbeta med verksamhetsutveckling i en samhällsviktig verksamhet! Vi söker en verksamhetsutvecklare med uppdrag att driva cirkulär utveckling i en omväxlande roll med många kontaktytor.

Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt och varierande arbete med breda kontaktytor och intressanta utmaningar. Rollen som verksamhetsutvecklare hos oss är en ny befattning vilket gör att du får möjlighet att sätta din prägel och påverka rollens utformning. Du får chans att arbeta tillsammans med kompetenta, engagerade och prestigelösa kollegor i ett bolag med korta beslutsvägar, där nya idéer värdesätts och du får vara med och fatta många egna beslut.

Ditt uppdrag
I din roll som verksamhetsutvecklare med fokus på cirkulär utveckling är du en del av avfallsavdelningen bestående av åtta medarbetare, som tillsammans arbetar för att se till att de mål kommunen och bolaget har inom avfallsområdet uppfylls. Du arbetar i huvudsak projekt- och uppdragsstyrt i syfte att utveckla verksamheten och tjänsterna inom våra områden. Projekten du driver styrs framförallt av gällande avfallsplan men inkluderar även andra ambitioner som bolaget och kommunen har för att åstadkomma miljö- och/eller kundnytta. Ditt arbete präglas av samarbeten och samverkan internt men framförallt externt tillsammans med andra bolag, kommuner och näringsliv. Rollen är omväxlande och innefattar både strategiskt och operativt arbete.

Exempel på arbetsuppgifter som kommer att ingå:

  • Utveckla framtida lösningar för cirkulär ekonomi inom innovationsprogrammet Viable Cities

  • Söka nya samarbeten gällande digitala delningsplattformar vilka är till för att underlätta delning av tjänster

  • Tillsammans med fastighetsägare och andra näringslivsaktörer hitta lösningar för cirkulär ekonomi och ökat återbruk

  • Utveckla hållbara inköp inom bolagets avfallsupphandlingar

  • Förbättra återbruk av bygg och rivningsavfall

Inom avfallsavdelningen arbetar vi i ett nära samarbete tillsammans där vi hjälps åt med återkommande arbetsuppgifter så som hantering av kundärenden och att löpande ta fram kommunikationsmaterial för olika kundgrupper.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från projektledning och som tidigare självständigt arbetat med verksamhetsutveckling inom hållbarhet och miljö och har kunskap om cirkulär ekonomi. Du har tidigare erfarenhet från samverkansprojekt mellan offentliga och privata aktörer där du initierat, drivit och utvecklat samarbeten. Vidare har du en universitet- eller högskoleutbildning inom relevant område. Du är en van användare av digitala tjänster. Har du förståelse för hur ett kommunalt bolag drivs och beslutsgången i en kommunal verksamhet så är det ett plus. Tidigare kunskaper inom avfallsområdet är meriterande men inget krav. Arbetet är rörligt vilket gör att du behöver ha B-körkort. 

I din roll som verksamhetsutvecklare är du självgående, utvecklingsorienterad och bra på att ta initiativ. Du är prestigelös och nyfiken och tack vare en stark kommunikativ förmåga samt ett intresse för andra människor bygger du förtroende och varaktiga relationer. Vidare har du ett strategiskt tankesätt och förmågan att strukturera, planera och prioritera aktiviteter i ditt arbete.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi sitter i nyrenoverade och öppna lokaler i Finntorp med goda kommunikationer.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kan komma att genomföras innan anställning.

Du är välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag den 23 januari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Nacka

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/312

Kontakt

  • Jan Setréus, Avdelningschef, 08 - 718 93 00

Publicerat

     2021-12-23

Sista ansökningsdag

     2022-01-23

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare, cirkulär utveckling till Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall AB