ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Referensnummer  2021/280

Är du en skicklig verksamhetsutvecklare som vill fortsätta utvecklas på ett framgångsrikt bolag? Kontract förstärker organisationen med en erfaren verksamhetsutvecklare med stort kunnande inom projekt- och förvaltningsstyrning. Här trivs du som vill komma in i tidig projektfas i fleråriga kundsamarbeten!

Om tjänsten och arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare på Kontract arbetar du som konsult. Ibland arbetar du ensam i ett uppdrag, men ofta i samarbete med andra kollegor då Kontract arbetar i team hos sina kunder. De flesta uppdragen återfinns i Mälardalen men uppdrag i övriga Sverige liksom internationellt förekommer också. Här kan du förvänta dig utmanande uppdrag hos kunder inom privat näringsliv och offentlig sektor där du kommer att arbeta med uppdrag som innebär:

 • Analys av befintlig förvaltningsstyrning i syfte att genomlysa nuvarande förmåga till effektiv förvaltning liksom föreslå förbättringsåtgärder.

 • Etablering av förvaltningsstyrning. Till exempel enligt PM3 eller agilt arbetssätt.

 • Program & projektgranskning där du granskar pågående projekt samt organisationens sätt att bedriva projekt; struktur, resurssättning, prioritering, tidsestimering, projektmetodik/modell etc.

 • Etablering av PMO och portföljstyrning. Hur man etablerar och håller ihop ett projektkontor är typiska frågor du kommer att ställas inför.

Utöver operativt arbete som konsult finns möjligheten att ansvara för och utveckla Kontracts erbjudande inom IT-styrning. Du driver arbetet internt och ser kontinuerligt över och utvecklar erbjudandet utifrån kundernas behov och omvärlden. Ta fram strategier för att öka affären, agera pre-sale, utveckla metoder och arbetssätt inom erbjudandet är arbetsuppgifter som ingår i ansvaret.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Kontract.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom IT-branschen och är skicklig inom förändringsledning. Här kommer du ofta in i högt i organisationen i tidig förankringsfas, forum och dialoger som du trivs och skiner i. Din tyngd och erfarenhet finns inom ett par eller flera av tidigare beskrivna områden.

 • Du har sannolikt varit med i etablering av PMO/portföljstyrning i nuvarande eller tidigare organisation alternativt som konsult.

 • Eller så är du specialist inom förvaltningsstyrning med ett pragmatiskt förhållningssätt till tillämpbara modeller.

Ytterligare efterfrågad kompetens:

 • God svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 • B-körkort.

Du är en tongivande och ledande person som inger förtroende, har strategisk förmåga och en lagom portion pondus. Du kan förvänta dig att presentera analyser och slutsatser i stora bolags ledningsgrupper liksom inom offentlig sektor och är därav kommunikativ. Självklart är du även skicklig på att bygga relationer, knyta nya kontakter och samarbetar väl med såväl interna kollegor som kunder och andra leverantörer. Intresse och driv för att skapa värde hos Kontracts kunder är givetvis en självklarhet för att trivas och nå framgång i rollen.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig från AxÖ Consulting, Oskar Bernling, tfn: 073-915 70 61 eller via mailadress: oskar.bernling@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Kontract erbjuder

 • Konkurrenskraftig ersättning och generösa villkor.

 • Här erbjuds samtliga anställda en extra semestervecka med bibehållen övertid och möjlighet till flextid.

 • Kontract strävar efter en sund livsbalans; här styr du till mångt och mycket din vardag vad gäller arbetstid och arbetsplats. Du har också ett förmånligt friskvårdsbidrag.

 • Mycket goda möjligheter till personlig utveckling. I vardagen arbetar du med tekniska experter och affärskonsulter där alla vill lära av varandra.

 • Självklart satsar man även på kvalitativa utbildningar liksom påkostade certifieringar/licensieringar.

 • Utmanande uppdrag hos stora kunder och offentlig sektor.

 • Tillgång till personalbil.

 • Bonus.

Om Kontract

Kontract är ett konsultbolag bestående av IT-konsulter som kombinerar affärsstrategi och teknisk expertis. Företaget grundades 2006 och har idag kontor i Örebro och Stockholm, men verkar över hela Mälardalen. Här jobbar de bästa av de bästa. Ett ypperligt kvitto på det är genomsnittet på minst 20 års yrkeserfarenhet hos företagets konsulter liksom det faktum att man som anställd trivs med sin arbetsgivare och stannar länge i företaget. Med utmärkelser som DI Gasellföretag, Sveriges nöjdaste kunder (Radar), certifierade av ”Great place to work” samt Superföretag av Veckans affärer hälsar vi dig välkommen till Kontract!

”Visst, platt organisation, korta beslutsvägar, och mycket eget ansvar är några av anledningarna till varför våra medarbetare trivs så bra/stannar hos oss. Men det är större än så. Tillsammans firar vi framgångar och tar i när det är motigt. Här finns inga egon, bara uppdrag som vi löser som ett team. Människor som jobbar hos oss är kompetenta, lyhörda och trevliga. Så, om du letar efter världens bästa arbetsplats och kollegor – hör av dig till oss!”

Läs gärna mer på https://www.kontract.se/

logga

Verksamhetsutvecklare inom IT-styrning till Kontract AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb