ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Verksamhetsutvecklare till Tarkett i Ronneby sökes.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare till Tarkett i Ronneby sökes.

Karakteriseras du av kvalitetstänk och ständiga förbättringar, har en påtaglig passion för verksamhetsutveckling och uppskattar frihet i ditt arbete? Är du intresserad av att arbeta med ett världsledande företag med verksamhet i över 100 länder? Tarkett är en av världens största golvtillverkare och söker nu en Verksamhetsutvecklare som ska bidra till verksamhetens fortsatta utveckling i Ronneby.

Om tjänsten

Vi erbjuder en bred och ansvarsfull ledarroll inom arbetet med att utveckla och stärka Tarketts förbättringsarbete med LEAN som ledstjärna. I Tarketts värld kallas rollen för WCM-koordinator, World Class Management, vilket omfattar både processer och människor. Vi söker nu en person som kan hjälpa oss att ta ytterligare steg mot våra mål och lyfta vår verksamhet till nya nivåer.

Som Verksamhetsutvecklare med initial inriktning på produktion arbetar du i nära samarbete med produktionsledningen och medarbetare i produktionen.

På sikt kommer du även stötta fler versamhetsområden såsom supply chain, inköp och ekonomi osv. Vi ser att du är duktig på att förstå nuvarande flöde och att identifiera var förändringar som skapar ökad effektivitet och kvalitet kan göras. Vi ser också att du förstår vikten av att skapa en lärande organisation, där du är med och stöttar alla medarbetare till att bidra till förbättringsarbetet. När ett förbättringsprojekt initieras driver du detta från idé till  implementation.

Rollen handlar framförallt om att driva förändringsarbete för ständiga förbättringar och att påverka människor till att vilja bli dina LEAN ambassadörer.

Du ingår i ett team på 2 personer i Ronneby och har flertalet kollegor runt om i välden att nätverka med.

Du kommer att

  • förbättra organisationens resultat genom eliminering av förluster och genom att främja tankesättet om ständiga förbättringar
  • ge vägledning, samordning och driva WCM
  • stötta kompetensutveckling genom utvärdering, coachning och utbildning
  • handleda och säkerställa användandet av metoder och verktyg för att vi ska nå resultat
  • delta i erfarenhetsutbyte inom Tarkett världsomspännande verksamhet

Du rapporterar direkt till Platschef och placeringsorten är Ronneby och arbetet sker på plats med viss möjlighet att arbeta på distans när det är lämpligt, ett fåtal tjänsteresor per år förekommer.

För rätt person kan även finnas vidare utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Vi välkomnar alla. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en strukturerad ”DOER” och har förmågan att inspirera, analysera, sälja ditt budskap och som aldrig ger upp. Du har mycket god samarbetsförmåga och är van att arbeta i team och projekt. Självklart är du även en naturlig auktoritet och stark kommunikatör på alla organisatoriska nivåer.

Du behöver inte ha någon formell utbildning på området eller erfarenhet från en ledande position, vi söker dig som brinner för verksamhetsutveckling för att på bästa sätt kunna producera framtidens golvprodukter. Vi tror att du är nyfiken på och vill arbeta i återvinningens- och hållbarhetens tecken. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom ett företag som har producerande verksamhet. Du har god kännedom om kvalitetsverktyg och metoder som används inom LEAN, Six Sigma, WCM eller liknande produktionsförbättrings metoder.

Vi vill att du som söker har goda självledaregenskaper som förmåga att leda dig själv och engagera de personer som blir en del av förändringsarbetet.  Vi tror också att du är van att arbeta självständigt, är drivande och flexibel. Att samarbeta med andra funktioner är naturligt för dig och du har lätt för att kommunicera och bygga förtroendefulla relationer såväl inom som utanför organisationen. Som person är du självgående, analytisk, ordningsam samt har en stor vilja till ständig utveckling. Du är självklart van att arbeta i team och projekt. Du behöver också kunna uttrycka dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

B- körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren

Med en historia på 140 år är Tarkett världsledande inom innovativa golv- och sportytor, med en nettoomsättning på 2,8 miljarder euro 2021. Erbjuder ett brett sortiment av produkter inklusive vinyl, linoleum, gummi, matta, trä, laminat, konstgjord gräsmattor och friidrott spårar koncernen kunder i över 100 länder över hela världen. Tarkett har 12 000 anställda och 34 industrianläggningar och säljer 1,3 miljoner kvadratmetergolv varje dag för sjukhus, skolor, bostäder, hotell, kontor, butiker och idrottsplatser. Tarkett har åtagit sig och har ett stort engagemang i att förändra spelplanen gällande cirkulär ekonomi och har implementerat en miljöinnovationsstrategi baserad på Cradle to Cradle®-principer, med det slutliga målet att bidra till människors hälsa och välbefinnande och bevara naturligt kapital. 

Vill du veta mer?

Kika här: www.tarkett.com  https://youtu.be/aPtvCmb4SpE

Hur du ansöker

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Herbertsson på telefon 072 337 74 55 eller e-post richard@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Verksamhetsutvecklare till Tarkett i Ronneby sökes.

Telin Rekrytering & Konsult