ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetsutvecklare - Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-02-18

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare - Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
  
Vi är i en förändringsresa där vi processorienterar oss och samlar allt verksamhetsutvecklingsarbete med utgångspunkt i processerna. I samband med detta letar vi efter dig som älskar att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och som ser kopplingen mellan processens behov och digitaliseringens möjligheter. Triggas du dessutom av tanken på att få vara en central kugge i elnätets utveckling och Sveriges omställning till att bli fossilfritt så vill vi gärna träffa dig!
 
Din roll

Som verksamhetsutvecklare är du en del av vårt team i Process Development som fokuserar på utveckling av våra processer och att leda och stötta företagets verksamhets- och IT utveckling och arbete med ständiga förbättringar.

Som verksamhetsutvecklare kommer du:

 

  • Leda och stötta organisationen i förändringsledning och förbättringsarbete
  • Skapa nytta för verksamheten genom utveckling av processer och IT
  • Leda förbättringsteam i arbetet med ständiga förbättringar
  • Stötta våra verksamhetsutvecklingsprojekt för att maximera och löpande följa upp nyttan som projekten genererar
  • Leda, inspirera och engagera processutvecklare, projektledare och medarbetare i vårt förbättringsarbete.

Vi söker dig som har

  • Minst fem års erfarenhet av förändringsledning och processutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta med dessa frågor i en stor och komplex organisation
  • Akademisk bakgrund och relevant arbetslivserfarenhet från roller inom förändringsledning, processutveckling och verksamhets- och IT utveckling.

För att lyckas i den här rollen bör du gilla förändringsledning och utveckling. Du har en förmåga och trygghet i att driva utveckling i en miljö med hög förändringstakt och gillar att leda människor i förändring. Du ser behov och uppmärksammar förbättringar som du kan prioritera, initiera och genomföra och du förstår digitaliseringens plats i att driva verksamhetsutveckling. Vidare är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt.
   
Vi erbjuder dig

Som verksamhetutvecklare kommer du att ha en viktig roll i vår vision att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.
  
Känns detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
  
Övrig information

Rekryterande chef: Linda Ramstedt Marklund, tel +46 70 693 51 95

Rekryterare:Johan Macdonald, tel: +46 730 85 27 63
  
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placeringsort: Luleå, Trollhättan eller Stockholm

Sista ansökningsdag: 17 Januari
  
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
  
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ca 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss https://www.vattenfalleldistribution.se/  
 

 

 

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare - Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB