ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verkstadschef till personbilsbolaget Arvidsjaur

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Verkstadschef till personbilsbolaget Arvidsjaur

Vi söker nu efter en ledare för personbilsverkstaden i Arvidsjaur. Vi tror inte att branschvana är det viktigaste utan snarare erfarenhet och intresse för ledarskap, människor samt ett tekniskt intresse kan göra att du är rätt person för oss! Om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas hos oss på Norrlands Bil. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utmanande arbete och en möjlighet att arbeta i en spännande och expansiv organisation. Du ingår i en grupp tillsammans med andra verkstadschefer inom Norrlands Bil som har månadsvisa möten där ni stöttar varandra och utbyter erfarenheter samt genomgår löpande ledarskaps-och chefsutbildningar.

Om tjänsten

Rollen som Verkstadschef innebär att du ansvarar för driften av verkstaden och lager där du har personal-, uppföljnings-, budget- och resultatansvar. Du leder och fördelar arbetsuppgifter och säkerställer en god arbetsmiljö. Mycket fokus kommer att ligga på ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet. Vi har stor kunskap och kompetens bland våra medarbetare vilket gör att vi nu söker en ledare och inte nödvändigtvis en expert på fordon.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. Du delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Då arbetet sker i nära samarbete med teknikerna och servicerådgivarna ser vi att du har lätt för att kommunicera och skapa förtroende genom ditt ledarskap och coachande förhållningssätt till medarbetarna. Din motivation och vilja är något som syns utifrån ditt engagemang i arbetet. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Kvalifikationer/meriter

  • God teknisk kunskap
  • Erfarenhet av ledande roll med personal- & ekonomiskt ansvar
  • God administrativ förmåga
  • Goda digitala kunskaper
  • B-körkort

Frågor och ansökan

Har du frågor kring tjänsten kontakta Servicemarknadschef Rabih Bdeir på telefonnr 0910-715850

Välkommen in med din ansökan senast 2022-12-02. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Verkstadschef till personbilsbolaget Arvidsjaur

Norrlands Bil