ledningsjobb.se

Vi söker en kommunikativ Regionchef till Väst

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-26

Ansök nu

Vi söker en kommunikativ Regionchef till Väst

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värderar olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår försäljningsorganisation bygger på en decentraliserad arbetsprocess som präglas av långsiktigtighet, drivkraft och leverans mot uppsatta mål. I Region Väst har vi 7 butiker i Halmstad, Borås, Mölndal, Göteborg city, Göteborg Hisingen, Kungälv, Trollhättan. Som Regionchef har du resultatansvar samt personalansvar för ca 30 medarbetare. Befattningen innebär 3-4 arbetsdagar per vecka utanför det egna kontoret.

Du kommer också att ansvar för att;

  • utarbeta affärsmöjligheter, strategier och egna mål som överensstämmer med företagets övergripande mål och strategier.
  • leda dina medarbetare med stort engagemang och fokus genom ett prestationsbaserat ledarskap
  • besöka kunder och intressenter i syfte att verka för ökad försäljning.
  • marknadsföra regionen i samråd med marknadsorganisationen.
  • kontinuerligt utarbeta, analysera och följa upp lokala försäljnings-, omkostnads- och investeringsbudgetar mot utfall.
  • optimera regionens resurser.

Erfarenheter

Du är en god kommunikatör som sprider engagemang och är duktigt på att bygga långsiktiga relationer. Som ledare är du ansvarstagande och har sinne för affärsmannaskap med god och snabb sifferförståelse. Du har ett starkt driv och arbetar strukturerat och resultatfokuserat. Integritet och etisk kompass är också viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i tjänsten. I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med Sven Waldenström, Birn + Partner. Välkommen att skicka din ansökan till Sven sw@birn-partners.com. För specifika frågor om tjänsten att kontakta Mattias Lindroth, Divisionschef , mattias.lindroth@elektroskandia.se eller 070-510 20 35. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, tel: 040-38 51 13

Placeringsort: Mölndal

För mer information

Vi söker dig som har erfarenhet i personalledande befattning med inriktning på försäljning och affärsansvar. Vi ser det som meriterande med brancherfarenhet. Du har gärna högskoleutbildning. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift samt engelska på konversationsnivå. Du rapporterar till Divisonschefen för våra regioner.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cebe.

Dela detta jobb

Vi söker en kommunikativ Regionchef till Väst

Elektroskandia