ledningsjobb.se

Logga

Vi söker en Teamledare till planering och utveckling Ledningsnät Teknik

Ort
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Vi söker en Teamledare till planering och utveckling Ledningsnät Teknik

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,5 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Vill du vara med på vår resa mot världens mest hållbara stad? Tillsammans arbetar vi för våra långsiktiga bolagsmål att bli resurspositiva år 2030 och att uppnå 100 % driftsäkerhet i våra VA-tjänster, genom att vara ledande i underhållet av enhetens ca 1000 pumpstationer, magasin och vattenreservoarer.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Hos oss möts du av stort engagemang, hög kompetens, högt i tak och omsorg om verksamhet och kollegor. Gruppens sju medlemmar är driftövervakare, underhållsingenjörer, system- och dokumentationstekniker, planeringsingenjör och beredningstekniker. Ditt ansvar handlar om att coacha dem till framgång för att de ska uppnå sina mål där uppdraget innebär att underhållsverksamheten har rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Där arbetsuppgifterna kan innefatta driftövervakning, inköp av underhållsmaterial, tillförlitlig dokumentation och utredningar samt ny- och ombyggnation av våra anläggningar mm.

Du och dina medarbetare arbetar regelbundet i tvärfunktionella team och du kommer att samverka dagligen tillsammans med dina arbetsledarkollegor. Du har arbetsmiljöansvar för dina medarbetare samt genomför löne- och medarbetarsamtal.

Din profil och bakgrund

Du har ett coachande förhållningssätt och är trygg i ditt ledarskap samt i din underhållskompetens. Du drivs och motiveras av att utveckla  underhållsverksamhet där medarbetarna är dina viktigaste resurser och du är bra på att inge förtroende samt har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare har du ett högt säkerhetstänk och är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi ser gärna att du har relevant underhållsutbildning, flerårig yrkeserfarenhet samt gärna projekterfarenhet. Meriterande är om du har lett förändringsprocesser samt egna projekt. Då arbetet är rörligt krävs också B-körkort. I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Låter det intressant? Du söker tjänsten via denna länk och vi vill gärna ha din ansökan senast 16 augusti. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls växel 08-522 120 00.

I denna rekrytering samarbetar vi med Larenius & Partners. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Charles Mellin på 070-959 77 39 eller mejla, cm@larenius.se

Varmt välkommen!

Dela detta jobb

Logga
Vi söker en Teamledare till planering och utveckling Ledningsnät Teknik

Stockholm vatten och avfall