ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker media-och fastighetschef till Atria i Sköllersta

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Vi söker media-och fastighetschef till Atria i Sköllersta

På Atria älskar vi god mat! Vi är stolta över att Sibylla, Ridderheims, Lithells, Lönneberga, Arbogapastej och många fler av Sveriges mest traditionsrika varumärken har samlats hos oss. Läs mer på atria.se

Vi söker nu dig som vill fortsätta utveckla media-och fastighetsavdelningen i Sköllersta. Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Atria.

Atrias erbjudande:

På Atria vill vi bidra till en godare vardag och en hållbar framtid för alla. Här får du möjlighet att arbeta i ett företag med framåtanda och en ljus syn på framtiden! Atria har fokus på nuet såväl som på framtiden och erbjuder sina medarbetare konkurrenskraftiga och hälsofrämjande förmåner. Utöver ett utvecklande och ansvarsfyllt uppdrag erbjuder vi förmåner som friskvårdsbidrag, tillgång till vårt eget gym på anläggningen, möjlighet till andelsstugor i Sälen, förmånligt pensionspaket, försäkringar, möjlighet till löneväxling mm. Självklart får du som medarbetare också handla till förmånliga priser i någon av våra fabriksbutiker och i vår personalmatsal. Vi tar helt enkelt det här med trivsel och hälsa på stort allvar, både nu och i framtiden.

Vi söker dig!

Rollen som media-och fastighetschef är en viktig roll i Atrias verksamhet och spänner över ett brett område. Du ansvarar bla för utveckling, drift och underhåll av fastigheten liksom att ventilation, kyla, el, vatten, luft, kemikaliehantering och brandskydd fungerar enligt plan.

Som media-och fastighetschef ansvarar du för avdelningens framgång genom att arbeta både operativt och strategiskt. Du har personalansvar och budgetansvar och är en central spelare för fabrikens drift. Media och fastighetsavdelningen ingår i teknikorganisationen och rapporterar till teknikchef. Du kommer ha ett stort kontaktnät både internt och externt och hålla i bla leverantörskontakter, myndighetskontakter, upphandlingar, avtal och inköp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckling av avdelningen strategiskt och operativt
  • Personalansvar för ca 15 medarbetare
  • Budgetansvar
  • Planera och säkerställa fastighetsunderhållet
  • Planera och säkerställa tillförsel av media (tryckluft, vatten, el, kyla)
  • Ansvar för skalskydd och larm
  • Ansvar ör brandskydd och vara föreståndare för brandfarlig vara
  • Ansvar för förrådsverksamheten

Vem är du?

Som person har du lätt för att samarbeta, är en problemlösare och trivs i händelserika miljöer. Du är tekniskt lagd och har högskoleutbildning i botten eller erfarenhet som kan anses likvärdiga. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning och drift av el och mediasystem. Vi ser att du har goda ledaregenskaper, ger dina medarbetare frihet under ansvar och har förmåga att inspirera ditt team. Du trivs med att jobba operativt och strategiskt och har lätt att se den stora bilden. Du är initiativtagande, har en analytisk förmåga och har fallenhet för struktur. Meriterande om du tidigare arbetat inom livsmedelsindustri.

Du har goda IT-kunskaper och besitter goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Information och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 augusti 2022. 

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting, Kajsa Rosén på telefonnummer 072 – 398 02 67 eller via mejl, kajsa.rosen@axoconsulting.se, alternativt Linda Axäng, på telefonnummer 079 – 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Mer om Atria

Atria är ett internationellt livsmedelsproducerande företag i Nordeuropa med huvudsäte i Finland. Atria har välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga och TZAY. På Atria älskar vi god mat och vi tror på ”Good food – better mood”. Atria levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt. På Atria Sverige arbetar drygt 840 medarbetare, i totalt sju fabriker: Sköllersta, Malmö, Sölvesborg, Skene, Tranås, Moheda och Borås. Atria ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med runt 4 450 anställda och en omsättning på 15 miljarder kronor. Läs mer om företaget på atria.se

 

Dela detta jobb

logga
Vi söker media-och fastighetschef till Atria i Sköllersta

AxÖ Consulting