ledningsjobb.se

logga

Vill du driva och utveckla Stockholms skönaste Boutiquehotell?

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Vill du driva och utveckla Stockholms skönaste Boutiquehotell?

Vi på Workation Group söker en hälsomedveten och driven ledare till tjänsten som Hotelldirektör för Görvälns slott. Vi har en spännande resa framför oss där fokus på hälsosam mat och den medvetne gästens upplevelse står i centrum och vi söker nu dig som vill axla ansvaret för den tillväxtresa vi har framför oss.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som Hotelldirektör har du ett operativt ansvar för hotellet vilket innebär att leda och driva verksamheten med ett budget- och resultatansvar. Du blir en viktig länk mellan ägare och personalen och har ett operativt ledaransvar för de anställda. Workation Group skapar kreativa mötesplatser för människor som, liksom vi själva, älskar att röra sig i gränslandet mellan arbete och avkoppling. Mötesplatser för livsnjutare, för människor som älskar god och hälsosam mat, gott vin, smarriga drinkar och inte minst – att mötas i en vacker miljö. Vi kallar det Workation och du är en viktig ingrediens för att möjliggöra våra tankar.

Denna tjänst är en nyckelroll för att lyckas och dagarna kommer variera stort, men i stort handlar ansvaret om följande arbetsuppgifter:

 • Operativ drift av hotellet

 • Budget- och resultatansvar

 • Utveckla och sätta rutiner och processer för samarbeten mellan de olika avdelningarna

 • Leda och coacha personal samt vara ett viktigt ansikte utåt för gästerna på plats

 • Bidra med idéer som är väl förankrade med övergripande varumärkesarbetet

 • Driva operativa projekt enligt marknadsplan och

 • Identifiera förbättringsmöjligheter och arbete med effektivisering och digitalisering av processer

Som Hotelldirektör rapporterar du till VD och arbetar i nära samarbete med ägarna.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap, är en driven do:er som arbetar hands-on och ser denna möjlighet som en del av dina drömmar och intressen. Du liksom ägarna är mån om att hotellet speglar det varumärke man bygger i en modern, hållbar livsstil. Du förstår dig på en resultat- och balansräkning men är främst av allt en peoples person. Du hänger med i digitala världen och förstår slagkraften i sociala medier.

I denna rekryteringsprocess kommer vi också lägga stor vikt vid personlig lämplighet och dig som stämmer in i nedanstående egenskaper

 • Engagerad och ansvarstagande

 • Lyhörd och närvarande i ditt ledarskap

 • Självgående och van att exekvera uppgifter självständigt

 • Trivs i en föränderlig miljö som präglas av tillväxt och entreprenörsanda

 • Är en sann lagspelare och ser laget före jaget

 • Är intresserad av hälsosam mat och vin och har ett intresse för t ex mode, besöksnäringen, inredning

Du erbjuds

Att driva och utveckla Stockholms skönaste Boutiquehotell och tillsammans med ägarna göra hotellet till en modern och attraktiv miljö för den medvetne gästen som värdesätter hälsosam mat i en modern och avslappnad miljö. Känner du att du är rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en utmanande och rolig tjänst med härliga kollegor och miljöer som är få förunnade att få arbeta i. Tjänsten är på heltid.

Ansökan

I den här processen samarbetar Workation Group med Jurek Business Support och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på 0707949160 alternativt susanne.waering@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Workation Group är en koncern inom besöksnäringen där Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Mat & Möten, Workation Lifestyle, Hotelhunters samt Ocho Suites & Kitchen i Palma ingår.

Dela detta jobb

logga
Vill du driva och utveckla Stockholms skönaste Boutiquehotell?

Jurek