Sotenäs Kommun

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Verksamhet Omsorgsförvaltningen omfattar förvaltningens samtliga enheter

Beskrivning

Är du vår nya enhetschef för Individ- och familjeomsorgen? Har du idéer för framtiden och drivs av utmaningar?

Individ- och familjeomsorgen i Sotenäs kommun är en liten enhet där vi arbetar tätt ihop, vilket ger möjlighet till nära samarbete och delaktighet. Du sitter tillsammans med dina medarbetare och närmsta chefskollega i kommunhuset i Kungshamn.

Individ- och familjeomsorgen består av myndighetsutövning samt utförare riktade mot både barn/ungdom och vuxna. Medarbetarna är erfarna och kunniga, så hos oss får du en trevlig arbetsplats med gott stöd och bred kompetens. I verksamheten finns förste socialsekreterare, administratör och systemadministratör. Du ingår i samverkansforum internt och externt. I ledarrollen har du stöd från såväl avdelningschef och ledningsgrupp som HR- och Ekonomiavdelning.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

 

Arbetsuppgifter

Individ- och familjeomsorgen är inne i ett utvecklingsskede med fokus på förebyggande arbete för att på bästa sätt möta brukarnas behov samt skapa en arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas. Arbetet är omväxlande och du deltar aktivt i avdelningens, förvaltningens och kommunens övergripande utvecklingsarbete.

Du planerar, leder, utvecklar och utvärderar verksamheten mot uppsatta mål, ansvarar för kvalitet och resultat samt har personal- och arbetsmiljöansvar.

Du ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med kollegor för Bistånd, LSS-verksamhet och Socialpsykiatri. Som chef företräder du Omsorgsförvaltningen och Sotenäs kommun.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en inspirerande ledare och vill ta tillvara engagemang och delaktighet hos alla medarbetare. Du vill leda enheten framåt och anta kommande utmaningar.

Hos oss kommer du få vara med och skapa förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalitet idag och i framtiden.

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som adekvat för uppdraget. Du har god kunskap och erfarenhet av socialtjänstens verksamhetsområde. Du har sedan tidigare ledarskapserfarenhet och det är meriterande om du har chefserfarenhet. 

Du är öppen och tydlig i såväl tal som skrift och du har ett positivt och relationsskapande förhållningssätt. Du är stabil och strukturerad och van vid självständigt arbete. Tjänsten innebär många kontaktytor vilket förutsätter en god samarbetsförmåga.

Vi kommer i rekryteringen att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Villkor 

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/113
Kontakt
  • Ylva Görling, 0523664735
Publicerat 2022-09-13
Sista ansökningsdag 2022-10-06

Tillbaka till lediga jobb