ledningsjobb.se

 

  AcobiaFLUX

AcobiaFLUX tror på långsiktiga och innovativa lösningar som fokuserar på värde och affärsnytta. Vi är en totalleverantör av Industriell IT & Automation.
Vi verkar inom Industri, Infrastruktur och Fastighet.

Se filmerna där vi berättar mer om oss och vad vi gör.

Ha kul och utvecklas tillsammans med oss!
AcobiaFLUX är en kul arbetsplats där man får rum att fortsätta lära och växa. Vi värdesätter sociala egenskaper lika högt som kunskapsbaserade. Det är kombinationen som bygger AcobiaFLUX och gör oss unika.

Vi erbjuder en arbetsplats där kreativitet, struktur och kvalitet uppskattas och värdesätts. Du får möjligheten att jobba med proffsiga, prestigelösa kollegor med entreprenörsanda samt med stort driv och lösningsfokus. Du har möjlighet att påverka - här är där korta och enkla beslutsvägar.

Möjligheten finns att du får chansen att utvecklas tillsammans med oss! Vi kan erbjuda spännande utmaningar!

Att jobba på AcobiaFLUX
Visst utvecklar AcobiaFLUX lösningar inom Industriell IT & Automation, men därmed inte sagt att teknik är det enda vi fokuserar på. Sedan många år arbetar vi också aktivt med personlig och organisatorisk utveckling på ett mellanmänskligt plan. Det är en viktig pusselbit för att förstå varandra och våra kunder. Det leder till ett bättre samarbete.

Personlig och organisatorisk utveckling når vi genom utmaningar och genom det stärks vi som medarbetare. Det ger oss ytterligare kunskap och energi för att möta och förstå våra kunders behov och skapa ännu bättre lösningar och funktioner som effektiviserar deras verksamheter.

  • Utveckling
    På AcobiaFLUX finns viljan att utveckla och att utvecklas.

  • Samarbete
    Samarbete är en av våra ledstjärnor, det gäller såväl internt som externt. Därför är relationer viktiga för oss. Goda relationer skapar vi bland annat genom att ha roligt tillsammans och med våra kunder.

  • Utmaningar
    Att anta utmaningar är en del av vardagen på AcobiaFLUX. Det krävs utmaningar för att nå framgång och för att utvecklas. Den som inte vågar anta utmaningar, testa nya vägar och försöker nå nya mål, stagnerar och stannar upp.

Kontakta oss
http://www.acobiaflux.se/kontakta-oss/

Mer om oss
linkedin.com/company/acobiaflux
automationsbloggen.acobiaflux.se
soundcloud.com/axpodden
youtube.com/user/AcobiaFLUX

Bransch

Industriell IT & Automation

Anställda

60

Huvudkontor

Göteborg

Webbplats
AcobiaFLUX
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Johan Danielsson

Systemutvecklare – Fastighet

Mats Hagberg

Teamchef/Projektledare – Infrastruktur

Robin Bandgren

Systemutvecklare – Fastighet

"Jag jobbar till största del med PLC- och SCADA-programmering för olika applikationer. Projekten jag jobbar i är spännande och man får vara med i hela processen från att programmera styrsystemet och bygga upp databaser, bilder mm för CitectSCADA till att driftsätta det man har skapat och se så allting fungerar i verkligheten som man har tänkt sig. I AcobiaFLUX finns viljan att hålla en hög kvalitet på det man levererar och inte nöjer sig med att göra ett halvdant jobb. Det ställer såklart krav på mig som medarbetare också men det tycker jag bara är stimulerande. Jag har också många trevliga kollegor över hela landet som alltid hjälper till om man har problem med något."

"AcobiaFLUX har ett bra rykte inom Infrastruktursektorn. Så när jag fick en förfrågan om jag skulle vara intresserad av att jobba på AcobiaFLUX, så kände jag direkt att AcobiaFLUX skulle kunna vara ett tänkbart nästa steg för mig. Rollen som projektledare/uppdragsledare i kombination med linjechef var också för mig en ideal uppgift. Jag vill också nämna att AcobiaFLUX satsning på friskvård och på de ´mjuka´ frågorna så som aktiviteter för att ytterligare förbättra samarbeten internt och externt gjorde mig ännu säkrare på att ta det avgörande steget att bli en del av AcobiaFLUX. Trots mina höga förväntningar har mina första månader varit en positiv överraskning. Jag är imponerad av den höga tekniska kompetensen som finns i företaget. AcobiaFLUX känns också mycket prestigelöst vilket gör att man får göra sin röst hörd och därigenom får vi möjligheten att påverka beslutsfattarna."

"Mina dagar på AcobiaFLUX är varierande men för det mesta så består de av systemutveckling av SCADA-system men de kan lika gärna också bestå av testning av system, dokumentation eller möten. De varierande uppgifterna kräver ofta kreativitet och uppfinningsrikedom, det gör att jag trivs med min roll. Men det som först och främst får mig att trivas på AcobiaFLUX är alla sköna kolleger och den avslappnade stämningen som gäller på kontoret."

AcobiaFLUX i sociala medier

Missa inga jobb från AcobiaFLUX

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor