ledningsjobb.se

Avesta kommun

Vi bygger Avestas framtid och din insats skapar mervärde för våra medborgare

Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun, allt fler vill leva, bo och verka i Avesta. Som kommun och arbetsgivare innebär det ett ökat rekryteringsbehov på grund av utökning av våra verksamheter. Samtidigt är vi mitt i en generationsväxling som också ökar våra behov av ny kompetens på plats. Ett jobb hos oss betyder att du är med och bygger framtidens Avesta. Du skapar trygghet och utvecklar vår stad. Tillsammans gör vi skillnad! 

Att arbeta hos oss innebär att du är med och bygger framtidens Avesta. Du bidrar till att skapa trygghet och utveckla vår stad. Vi är ca 2000 medarbetare som alla bidrar till att göra Avesta till en attraktiv stad att bo, leva och verka i. Vi är stolta över det arbete vi gör. Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun. Detta tillsammans med den generationsväxling vi står inför, gör att vi behöver rekrytera många nya medarbetare inom alla områden av den kommunala verksamheten.
Vi arbetar för att få rätt person på rätt plats i rätt tid och vi vill organisera så att alla lyckas. Som ett led i detta har vi skapat en utbildningsplattform för våra ledare och medarbetare. Där lägger vi grunden för att vi tillsammans lyckas med uppdraget.

Jobba hos oss

Avesta har vänt trenden och är nu en tillväxtkommun, allt fler vill leva, bo och verka i Avesta. Samtidigt är vi mitt i en generationsväxling som också ökar våra behov av ny kompetens på plats. Ett jobb hos oss betyder att du är med och bygger framtidens Avesta. Du skapar trygghet och utvecklar vår stad. Tillsammans gör vi skillnad varje dag! 

                                                           

 De kommande åren behöver vi många nya medarbetare. Vi hoppas att du är en av dem som vill vara med och bidra med ny kompetens och fortsätta driva utvecklingen framåt. Vi är säkra på att du tilltalas av den trygghet vi erbjuder och att du uppskattar att vi gör det möjligt för dig att leva det liv du vill leva.  

I Avesta kommun är verksamhetsutveckling en del av vardagen. Vi är nyfikna, intresserade och orädda. Vi uppmuntrar och driver framtidsfrågor. Medarbetarnas och ledarnas samspel är drivkraften i vår verksamhet. Vi ser möjligheter istället för hinder. I Avesta ifrågasätter vi ”det gamla vanliga” och utmanar oss själva. 

Få en inblick i livet som lärare i Avesta kommuns skolor här:

Bransch

Sociala insatser

Anställda

2 030

Huvudkontor

Avesta

Adress

CORNELIUSGATAN 16, 774 30

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Emma

Förskollärare

Maja Ökvist och Emma Sundin

Sjuksköterskor

Förskolläraren Emma har bott på flera platser i både Sverige och världen. Men nu är hon tillbaka i staden i hennes hjärta: Avesta. Utöver själva platsen ser hon tre saker som avgörande för att hon trivs bra som förskollärare i Avesta kommun: bra chefer, tydliga arbetssätt och många möjligheter till kompetensutveckling.

Jag kan bara prata för mig själv men min chef har verkligen fått mig att växa, säger Emma.

Läs hela reportaget här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjuksköterskorna Emma och Maja arbetar på sjuksköterskeenheten i Avesta kommun där de tillsammans med sina kollegor ser till att hjälpa patienter i sina hem och på kommunens vård- och omsorgsboenden. Att de trivs så bra har mycket med den starka lagkänslan och möjligheterna till vidareutbildning att göra.

Varje dag måste sjuksköterskorna inom hemsjukvården fatta beslut på egen hand, exempelvis om en patient ska vänta eller om den behöver träffa en läkare. Det kräver att du som person är trygg med att arbeta självständigt. Trots att arbetet kräver mycket självständighet så är du dock aldrig ensam. Sjuksköterskorna Emma och Maja utgår från lokaler på Skogsgläntans vård- och omsorgsboende i Avesta kommun, och de båda beskriver att de känner en stark gemenskap med sina kollegor och att sammanhållningen är väldigt stark både bland kollegor och chefer.  Att de trivs så bra har mycket med den starka lagkänslan och möjligheterna till vidareutbildning att göra.  

– Det finns alltid någon att fråga vilket är otroligt skönt, berättar Maja. 

– Klimatet här är otroligt öppet. Vi har aldrig stängda dörrar och man känner aldrig att man stör.

 Emma och Maja ser många fördelar med att arbeta i Avesta kommun vad gäller det geografiska läget. Sjuksköterskeyrket kan vara väldigt stressigt ibland, och lugnet i Avesta bidrar till att de trots det kan hålla huvudet kallt och ha fötterna på jorden.

Läs hela reportaget här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missa inga jobb från Avesta kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor