ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bergkvist Siljan AB

Bergkvist Siljan är verksamma inom en av de verkliga nyckelindustrierna i Sverige, nämligen svenskt skogsbruk. Den här industrin står inte bara för gamla anor som byggt Sverige med hållbarhet i centrum utan är idag en högteknologisk bransch som skapar välstånd genom de stora exportintäkterna som industrin genererar. Att jobba på Bergkvist Siljan innebär att få möjlighet att bidra till allt detta och även vara del i starkt bolag där delaktighet och personlig utveckling är centralt.

Koncernen Bergkvist Siljan bedriver en verksamhet som har ett behov av många olika kompetenser och erfarenheter. Enkelt kan det beskrivas som tre delar, i industrin, i skogen och gemensamma funktioner i kontoret. I industrin jobbar du närmast den högteknologi som sågverk är idag och som en del av teamet som arbetar med detta på ett långsiktig och säkert sätt. Exempel på roller du hittar här är operatör, elektriker, mekaniker, truckförare. I skogen jobbar du främst som virkesköpare där din roll är att skapa relationer med lokala skogsägare och hjälpa dem att på bästa sätt bruka deras skog och driva virke till våra tre industrier. Förutom virkesköpare så finns även andra roller så som skogsvårdare, skogsbruksplanhandläggare inom området. Inom de gemensamma funktionerna så finns en bredd av områden inklusive Ekonomi, Marknad, HR, Logistik, Supply Chain Management, Teknik och administration. Inom de olika områdena finns det tjänster med olika kompetensbehov med det gemensamma behovet av samarbete över enheter och lösningsfokus. Marknadsavdelningen sticker ut där arbetet är globalt på ett annat sätt än övriga delar av verksamheten.

Våra kunder finns i stora delar av världen och därför arbetar vi också globalt både dagligen i våra kontakter med kunder men även genom en stor andel resande.

Bransch

Vike

Anställda

300

Huvudkontor

Leksand

Adress

Siljanssågsvägen 65, 792 50

Webbplats

language

Missa inga jobb från Bergkvist Siljan AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor