ledningsjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ledningsjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bil-Bengtsson AB

Inom GRB Fordon är vi idag ca 140 medarbetare inom 3 bolag, som är stationerade på 5 orter. Vårt huvudkontor hittar du i Ystad, med anläggningar i Sjöbo, Simrishamn, Veberöd och Tomelilla. Vi erbjuder ett helhetskoncept med försäljning av både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar. Vi erbjuder även verkstads- och servicetjänster, försäljning av reservdelar och tillbehör, drivmedel samt bil- och lastbilstvätt. Hos oss finns också biluthyrning och söker du finansierings- och försäkringslösningar kan du vända dig till oss. Vi är en organisation som ständigt utvecklas, förändras och förbättras tillsammans med våra medarbetare och kunder. Vill du också bli en del av familjen?

Vår historia
GRB Fordon är en familjekoncern med en trygg position i sydöstra Skåne med lång biltradition från år 1930 då Henry Bengtsson startade verksamhet i Sjöbo. Under 1970- talet utvecklade Gert-Rolf Bengtsson koncernen vidare och därifrån kommer vårt koncernnamn- GRB. Genom Bil Bengtsson, Toyota Sydost och Österlens Lastvagnar är vi auktoriserade återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Toyota och Volvo lastvagnar.

Vår vision
Vi strävar efter att vara den mest innovativa mötesplatsen med målet att leverera ett komplett utbud för ett bekymmersfritt bilägande, för dagens och framtidens mobilitet.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Personbilar & Lätta Motorfordon, Handel

Anställda

90

Huvudkontor

Ystad

Adress

Metallgatan 1, 271 39

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Bil-Bengtsson AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor