ledningsjobb.se

Följ arbetsgivare

Få spännande jobberbjudanden från: BYGGmax

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  BYGGmax

Är du driven och gillar entreprenörsanda kan Byggmax vara en arbetsplats för dig. Här får du arbeta i en platt organisation med stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Byggmax har en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat.

Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till lägsta möjliga pris. Vår vision är att bli världens bästa byggvaruhandel. Byggmax Group består av Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. 2016 omsatte Byggmax Group ca 5,2 miljarder kronor och expansionen fortsätter. Den första Byggmax-butiken slog upp portarna 1993 och 17 år senare, 2010, noterades Byggmax Groups aktie på Stockholmsbörsen. Buildor förvärvades i november 2015 och kort därefter, i januari 2016, förvärvades Skånska Byggvaror.

Byggmax har sedan starten 1993 etablerat sig i både Norge och Finland. Nu finns över 130 Byggmax-butiker fördelade på dessa tre länder – och det blir fler varje år. Ända från början har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Med ett drive in-system där kunden själv kan ta med bilen och lasta sina byggvaror blir ett besök på Byggmax alltid både enkelt och effektivt.

Byggmax Koncept och affärsmodell

Lågt pris och fokuserat sortiment: Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till lägsta möjliga pris. Alla kunder får samma låga pris. Med ett begränsat sortiment av 3 000 butiksvaror förenklas administration och förhandling. Byggmax erbjuder även ett beställningssortiment som ständigt växer.

Drive-in modell och billiga butikslägen: I vår drive-in modell packar kunderna själva varorna direkt i sin bil, vilket sänker våra kostnader. Butikerna ligger i utkanten av tätorter, där bilburna kunder enkelt kan ta sig in på området.

Ständiga förbättringar: Vi utmanar alla processer för att effektivisera arbetet och förbättra resultatet inom alla verksamhetsområden.

Stark företagskultur och kostnadsfokus: Grunden i Byggmax företagskultur är ett genuint entreprenörskap. Butikscheferna och alla anställda känner stolthet för det egna ansvarsområdet. Det gör att man värnar om kostnader och nyckeltal för att prestera ett bra resultat. All personal på huvudkontoret arbetar ute i butik minst en gång per år för att bibehålla en närhet till butiksdriften.

Webbplats med kundfokus: Det fokuserade sortimentet och den begränsade tiden för rådgivning i butik som möjliggör våra låga kostnader kompletteras digitalt av vår hemsida. Där finner du utförliga instruktioner för de flesta hemma-fixarprojekt samt ett utökat sortiment som just nu omfattar med mer än 30 000 artiklar och som ständigt växer.

Personalens Byggmax

”Vi är som en stor familj, ett lag, som alla strävar mot samma tydliga mål: att bli världens bästa bygghandel. Att vi dessutom har kul på vägen dit gör det hela ännu bättre. Om du vill ha ett kul jobb med möjligheter att utvecklas, inte är rädd att få lite skit under naglarna och vill slippa gå till gymmet är det rätt jobb för dig”- Malin, Platschef i Upplands Väsby

” Det bästa med att jobba på Byggmax är att det hela tiden händer nya saker. Allt från nya satsningar till nyförvärv i koncernen. Om du har hunger, vilja och stark karaktär kommer du komma långt inom Byggmax”- Johan, Kommersiell chef, HK

På Byggmax lever vi efter våra värderingar som personalen varit med och tagit fram.

ANSVAR
Jag står för det jag tänker, säger och gör. Jag håller det jag lovat och agerar alltid utifrån Byggmax bästa.

POSITIV ATTITYD
Jag väljer att alltid se möjligheter och lösningar. Med mitt positiva sätt att tänka ger jag energi till laget och våra kunder. Ingenting är omöjligt!

ROLIGT
Jag ser alla som fantastiska och sprider glädje genom att bjuda på mig själv och mitt leende. Då får vi alla kul tillsammans!!

RESPEKT
Jag ser, lyssnar och försöker förstå alla i min omgivning. Genom att behandla alla andra som jag själv vill bli behandlad bygger vi starka och bra relationer.

ENGAGEMANG
Jag bjuder på mig själv och ger det lilla extra. Jag är aktiv delaktig och visar ett genuint intresse för både kollegor och kunder.

100 %
Jag gör alltid mitt bästa och är härvarande Vi ska vara världens bästa bygghandel.

Bransch

Bygghandel

Anställda

700+

Huvudkontor

Solna

Webbplats
BYGGmax
Sociala medier

Aktuella jobb från BYGGmax

PLATSCHEF TILL BYGGMAX OSKARSHAMN

Oskarshamn - 32 dagar kvar

Läs mer

PLATSCHEF TILL BYGGMAX ÖRNSKÖLDSVIK

Örnsköldsvik - 33 dagar kvar

Läs mer

BYGGmax i sociala medier

Missa inga jobb från BYGGmax

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor