ledningsjobb.se

 

  Centrala Studiestödsnämnden

På CSN finns många olika arbetsområden. Här kan du läsa om de olika områdena samt om anställningsvillkor.

De flesta av oss arbetar med handläggning och kundservice. Det innebär att vi beslutar om studiestöd och hemutrustningslån samt återbetalning av lån. Dessutom svarar vi på frågor om dessa områden från våra kunder.

Många av oss jobbar med utveckling och förvaltning av våra olika it-system. Några av våra övriga arbetsområden är personalfrågor, ekonomi, juridik och kommunikation.

Anställningsvillkor

På CSN strävar vi efter att vara en jämställd arbetsplats. Våra arbetsuppgifter och anställningsvillkor ska passa dig, oavsett om du är man eller kvinna. Hos oss ska det vara möjligt att förena arbetsliv och föräldraskap. Vi vill också ge alla anställda på CSN möjlighet till utveckling när det gäller såväl arbetsuppgifter som kompetens.

Mångfald

Vi tror på och jobbar därför aktivt för mångfald bland våra anställda. Det är viktigt att våra medarbetare har olika ursprung och erfarenheter. Det gäller exempelvis etnisk, nationell och kulturell bakgrund, trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsnedsättning, ålder och kön. Vi strävar efter att se varandras olikheter som en möjlighet, både ur ett arbetsmiljöperspektiv och ur perspektivet att våra kunder representerar ett tvärsnitt av landets befolkning.

Våra yrkesroller (Länk)
http://www.csn.se/om-csn/jobba-hos-oss/arbetsplats/yrkesroller-1.4390

Förmåner (Länk) 
http://www.csn.se/om-csn/jobba-hos-oss/arbetsplats/formaner-1.4391

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

900

Huvudkontor

Sundsvall

Missa inga jobb från Centrala Studiestödsnämnden

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor