ledningsjobb.se

 

  Göteborg Energi

Det här tror vi på

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar.

Vi ska bidra till ett hållbart Göteborg. Oavsett om vi jobbar för mer återvunnen, fossilfri värme, utvecklar laddinfrastruktur för bilar och bussar eller forskar på energilagring. Vi ska se till att sjukhus, förskolor och äldreboenden alltid har el i vägguttaget, är uppkopplade och har varmvatten i kranen.

Hållbarhet hela vägen

Att tänka hållbart handlar också om att skapa en arbetsplats som är trygg och säker och har ett bra arbetsklimat. Som anställd hos oss får du jobba med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch med stora förändringar och utmaningar. Du har alla möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Och såklart må bra på jobbet.

För det du tror på

Vi har alla olika drivkrafter och mål på jobbet. Hos oss på Göteborg Energi får du jobba tillsammans med kollegor och chefer som tror på dig och din förmåga. Tillsammans med dig kan vi bygga en arbetsplats där din kunskap och ditt engagemang är med och skapar en hållbar vardag och stad till kommande generationer.

Fördelarna med att välja oss

Som anställd hos oss på Göteborg Energi kan du räkna med en arbetsplats som har en både trygg och utvecklande arbetsmiljö.

I vårt kollektivavtal finns många förmåner som till exempel extra ersättning vid föräldraledighet. Vi erbjuder även försäkringar, tjänstepension och företagshälsovård. Det ska kännas tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du fina möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen.

Trygga anställningsvillkor

- Kollektivavtal med bland annat kompletterande ersättning vid föräldraledighet
- Individuell och prestationsbaserad lönesättning
- Semester och även arbetstidsförkortning
- Flexibla arbetstider
- Tjänstepension
- Försäkringar
- Utvecklingsmöjligheter
- Karriärmöjligheter genom rekrytering inom företaget

Bransch

Avlopp, Avfall, El & Vatten

Anställda

850+

Huvudkontor

Göteborg

Webbplats
Göteborg Energi
Sociala medier

Aktuella jobb från Göteborg Energi

Enhetschef

Göteborg - 33 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Petter

Projektledare

Filippa

Utvecklingsingenjör

Malin

Anslutningsingenjör

Göteborg Energi i sociala medier

Missa inga jobb från Göteborg Energi

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor