ledningsjobb.se

 

SKOLOR DÄR LÄRARE KAN UNDERVISA OCH ELEVER LÄRA SIG

Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå. Vi har 43 skolor med cirka 30,000 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt med bibehållen kvalitet sedan 1993.

IES är en verkligt internationell skola. Vi har personal och elever från hela världen som tillsammans bidrar till en dynamisk och internationell atmosfär som alla gynnas av och uppskattar. Våra skolor är tvåspråkiga med upp till 50 procent av undervisningen på engelska och följer den svenska läroplanen.

VÅR ÖVERTYGELSE

BLI DEL AV ETT TEAM AV ENGAGERADE PEDAGOGER

VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT EN SKOLAS FRAMGÅNG VILAR PÅ DESS ANSTÄLLDA OCH DERAS KOMPETENS, VILJESTYRKA, MÅLMEDVETENHET OCH PASSION FÖR UNDERVISNING.

DE BÄSTA LÄRARNA FRÅN HELA VÄRLDEN

Vi anställer de bästa lärarna från Sverige samt från engelskspråkiga länder som USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Australien och Nya Zeeland.

Vi letar efter lärare som är starkt engagerade i sina ämnen och som kan inspirera sina elever.

För närvarande har vi 2,000 lärare och annan personal anställda. Omkring hälften av våra lärare har utbildats i Sverige och resten i engelsktalande länder.

Som arbetsgivare ska vi vara en bra arbetsplats där talang ska främjas och människor tas om hand.

STARKT LEDARSKAP I SKOLORNA

IES är drivet av sina grundvärderingar och anställer engagerade rektorer som känner starkt för dessa och att leda människor. Våra rektorer är närvarande i skolans vardag, från att välkomna eleverna på morgonen till att finnas på plats i korridorerna och kafeterian under dagens lopp. 

STÖD FÖR ATT UTVECKLAS

Hos IES får du möjlighet att utvecklas både på ett personligt och ett professionellt plan. Oavsett om du är ny i yrket eller en erfaren lärare börjar du med ett introduktionsprogram. Som IES-lärare är du del av akademiska team och mentorteam med ämnes- och årskursansvariga som stöttar dig.

Att vara lärare på IES.

IES schools 2021 (1).jpg

Bransch

Utbildning

Anställda

3500

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Nytorpsvägen 5, 183 71

Sociala medier

Lediga jobb från Internationella Engelska Skolan i Sverige AB

Assistant Principal

Stockholm - 9 dagar kvar

Läs mer

Assistant Principal

Linköping - 34 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Internationella Engelska Skolan i Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor