ledningsjobb.se

 

  Knivsta kommun, utbildningskontoret

Knivsta kommun - där framtiden bor 

Knivsta kommun är Sveriges yngsta kommun och växer utifrån sin storlek mest i landet. Framtidsandan går att ta på. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Vi öppnar en ny förskola och skola under 2018. Ytterligare nya förskolor och skolor planeras att byggas under många år framåt.

Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt. Det finns goda kommunikationsmöjligheter, med pendeltåg, tåg och buss vilket underlättar pendling till kommunen.

Vi har påbörjat ett positivt och omfattande arbete med att utveckla hälsofrämjande förskola och skola. Det är ett av våra prioriterade utvecklingsområden de kommande åren. Målsättningen är att våra barn och elever ska må bra. Om vi kan öka måendet hos dem kommer det även att bidra till att personal får en bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder meningsfullt arbete med många möjligheter och värnar om ett öppet arbetsklimat som präglas av tilltro och respekt för allas lika värde. Både chefer och medarbetare har ett gemensamt ansvar för att åstadkomma en god arbetsmiljö. 

Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Bransch

Grundskoleutbildning

Anställda

100-1499

Huvudkontor

Knivsta

Sociala medier

Knivsta kommun, utbildningskontoret i sociala medier

Missa inga jobb från Knivsta kommun, utbildningskontoret

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor